Grilltips: Fyllda och baconinlindade champinjoner

Jag fick tusen frågor angående dessa fantastiska champinjoner och jag förstår er verkligen. De är såå magiskt jäkla goda. Jag gillar ju champinjoner i vanliga fall, men detta var det lilla extra. Jag har en känsla av att vi kommer grilla otroligt mycket i sommar, då kan det vara bra med mumsiga alternativ att kunna stoppa på grillen!

Fyllda och baconinlindade

Champinjoner

12 st champonjoner (beroende på hur många man är, vi var fyra)

1 burk philadelphiaost(vi tog smaken gräslök)

2 paket bacon

Tandpetare

Gör såhär:

Ta bort stjälken från champinjonerna och gröp ur dem från stjälken som sitter i också. Fyll champinjonerna med färskosten du valt ut. Linda sedan en baconskiva per champinjon och sätt en tandpetare rakt igenom så baconet håller sig kvar 🙂 Lägg sedan på grillen och njut sedan tillsammans med diverse andra tillbehör. Vi hade majs, kött, massa chark, kex och ost, frukt och potatis. 🙂 MUMS!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!

  Jag och min pojkvän gjorde champinjonknytena ikväll när vi grillade, de var så himla goda!!! Kommer bli standard alla grillningar framöver. Tack för en fin blogg och dina mumsiga recept! 😀

  Kram,
  Johanna.

  Johanna 2018-05-20 21:41:14
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!