Celebrating life!

Det finns så mycket att fira med livet, om man tänker efter alltså. Jobb, kärlek, relationer, vänner, familj… jaaa självaste livet. Jag har tidigare varit sämst på att fira! Har väl egentligen inte tyckt att jag har haft något att fira om jag ska vara helt ärlig men den senaste tiden uppskattar jag det, så mycket. Igår satte jag och Pernilla oss på Bulls för att fira framgång, att jag hamnat här på Metro Mode och får chansen att blogga och sprida mitt budskap här. Det är fan något att fira. Det tycker minsann jag 🙂

Man borde fira minst en gång i månaden med något lyxigt tycker jag. Då skickar man massa uppskattning till sig själv och boostar massor. Dessutom käkar man kanske lite god mat eller unnar sig något annat härligt. Tycker man inte att man har någon framgång att fira för tillfället, nä men fira livet då för tusan. Fira att du lever, att din kropp älskar dej , fira dig själv vettja, det är man minsann värd. <3 Jag slänger med lite tips här nedan (såklart) på saker du kan fira ifall du skulle få slut på ideér själv 🙂

Celebrating Life – Fias firningstips

 • Fira och hylla din kropp
 • Fira ditt liv, att du levet och att du dagligen gör ditt bästa
 • Fira småsaker (exempelvis att du varit hos tandläkaren och du hade noll hål, typ) Nää men ni fattar vad jag menar. Sånt man vanligtvis tycker är tråkigt att göra, bestäm dig för att fira det efteråt så känns det inte så jäkla jobbigt längre.
 • Fira födelsedag – Din egna eller familj och vänners. Det är fan värt att fira tycker jag.
 • Fira framgång – Skäms inte för att vara stolt över dej själv och om du gjort något bra. Man får faktiskt hylla sig själv och saker man gör, det är helt okej.
 • Håll koll på temadagarna i kalendern – Är det lakritsens dag eller kanelbullensdag? Alltid är det något. Fira för tusan!
 • Fira helt utan anledning – helt enkelt bara för att fira! Det får man också göra, bara så att ni vet!

 

Så vad ska ni fira här näst? 🙂

Vit klänning här (klick!) || Jofama skinnjacka här (Klick!) || Boots från Skopunkten

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!