Jag är ju en känslomänniska…

Vår kväll slutade ganska tidigt, vid nio tiden typ. Det gör inget, jag har inget behov av att ränna ute om nätterna längre.

Tomma bubbelglas och en halv flaska kvar. Något glas brukar räcka för oss. Varken du eller jag gillar ju att dricka extrema mängder, men vi tycker ett glas är gott då och då. Ikväll firar vi, två helt olika framgångar. Du ny tjänst och jag framgångar med mitt alldeles egna företag.

Jag sitter själv kvar, bubbelglaset har blivit till Colaglas, chipsskålen är fylld, båda djuren är ute och sitter nära mig och det enda jag hör är fågelkvitter blandat med diskmaskinen jag nyss satte på. Jag känner så mycket att jag knappt vet vart jag ska börja. Jag är ju en känslomänniska och känner allt på samma gång. Men idag känner jag verkligen bara glädje. Glädje att klara av att sitta här själv. Glädje att du nyss satt bredvid mig och delade en fantastisk kväll med mig. Glädje över att jag delar terrassen jag sitter på en ljummen sommarkväll med mannen i mitt liv. Blommorna är nyvattnade. Aldrig trodde jag att jag skulle kunna njuta av att fylla en vattenkanna med vatten från kranen, ta de två stegen ner för altantrappen och vattna jordgubbsplantorna. Undra hur mångad jordgubbar det kommer iår? Ska gurkan jag omplanterade här om dagen överleva? Den slokar lite…

Ljusen är tända, jag tror jag kommer somna här i ikväll. Men det gör inget, så avslappnad som jag känner mig spelar det ingen roll. Jag kan somna vart som helst ikväll. Imon ska det regna, men det gör inget. Idag har det varit solsken hela hela dagen. Och det är lite så mitt liv känns just nu. Soligt. Jag räknar med en psykisk bakmälla inom kort. Den kommer alltid när jag mått bra under en period. Men vafan gör det. Jag har aldrig någonsin varit så tillfreds med mig själv som nu, just precis nu och det livet jag lever. Fan, livet är för kort för att låta det styras av vad andra vill och hur andra känner. Skönt att han insett det nu.

Tack för en fantastisk kväll Sanna. Och livet. Tack för att jag får känna tacksamhet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!