Söndagslistan

Godmorgon. Då jag hade noll aning om vad jag ska blogga om idag så hittade jag en kul lista jag hade påbörjat som låg som utkast här. Skönt när man gör så. Har förmodligen påbörjat den, fått en annan idé om något annat att blogga om och helt glömt bort denna;) Men jag älskar att läsa listor på andras bloggar, tycker det är ett enkel och kul tidsfördriv. Vad har ni för planer denna söndagen?

Vad åt du till frukost idag?
– Blev två rostade mackor mer ost och salami, en kopp kaffe och ett glas C-vitamin framför Saltkråkan. Hur mysigt!?

Hur ser du ut idag?
– Nattskjorta, osminkad och håret åt alla håll och kanter skulle man väl kunna säga…

Dagens planer?
Idag blir det lugnt, typisk söndag skulle man kunna säga. Behöver hämta paket, blir en powerwalk med Märsta i regnet, handla och sen hem till svärmor för att fira svärmor. 🙂

Vad ser du fram emot den här veckan?
– Åhh denna veckan ska bli rolig. Ser fram emot att fåra 6-månadersdagen med Rasmus på Onsdag (Hur sjukt att vi bara varit tillsammans i 6 månader? Känns som flera år!!). Blir också en photoshoot med Mariette på tisdag eftermiddag. 🙂 YAY!

Vad ska du äta den här veckan?
– Åh jag satt faktiskt och skrev en lista på vad vi ska käka i veckan, det ser ut såhär:

Måndag: Grillad Pizza

Tisdag: Spaghetti och Köttfärsås

Onsdag: Fira 6 månader så vet inte riktigt 😉

Torsdag: Grilla

Helgen än så länge oplanerad.

Något du vill göra denna vecka?
– Vill och vill, snarare borde. Jag borde göra min bokföring 😉  Sen vill jag träna, jag är fortfarande förkyld men hoppas att den ska släppa, ta långa promenader och hinna kombinera jobb med att träffa mina vänner. Please, nu får det ändå vara bra. Sen önskar jag att få vara glad och att vädret ska bli lika fint som hitills. Underbart!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!