Why wear black when you can wear pink!?

Byxor här (Klick!) (Typ slut men finns i massa andra färger) || Jacka här (Klick!) (slut där jag köpt den men du hittar samma här) (annonslänkar)

Nu ni, nu hittar ni minsann inte mycket svart och vitt i min garderob längre! Älskar hur den långsamt förvandlas till blommig och färgglad, det är lite mer jag om man säger så! Rosa på rosa idag, och bland de skönaste byxorna jag någonsin haft!!! Hur kan man ens tycka att jeans är skönt liksom?? Jaaa, men det är ju stretch Sophia. Hahahaha spelar ingen roll, fett obekvämt ändå ! Liknande byxor hittar ni här  och här  då ni alltid frågar vart ifrån dessa är 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!