Finaste födelsedagspresenten!

Godmorgon tisdag och godmorgon gänget! Idga visar sig solen igen efter några dagar med moln och regn i luften. Bara jag som tyckt det varit välbehövligt? Visst att jag älskar solen, mer än mycket, men det är rätt skönt med en mulen dag som man med gott samvete bara kan sitta inne, eller hur? 😉

På tal om väder och kanonväder, vi ska till Rhodos! En tidig (fyller ju inte förens 15 juni) och vääääldigt överraskande födelsedagspresent från Rasmus och hans familj hänger jag och Rasmus med hans mamma och pappa och syskonbarn till Rhodos i en vecka i juli. Så underbart jäkla skönt och så galet snällt av dom <3 Tack snälla för det!!!!!! Alldeles för mycket pengar att spendera på lilla mej kan jag tycka, men ack så välbehövligt med resan. Jag lovar att vara det bästa resesällskapet ni någonsin stött på!! 🙂

Jag har aldrig tidigare varit på Rhodos men har hört att det ska vara fantastiskt fint!! Grekland överlag är ju amazing så har svårt att tro att detta skulle göra mig besviken. Ser fram emot vackra klapperstensstränder och Rhodos stad! Har ni varit på Rhodos!? Ge gärna tips på vad vi absolut inte får missa! Gärna unika utflyktsmål där det kanske inte är så mycket turister, restauranger, caféer, fina ställen att bada på, öar i närheten som man ska besöka. Jaaa, men ni som har varit där, tipsa mig om allt jag inte får missa!!

PUSS!! <3

Bilder från Vietnamresan i mars, samtliga av mina bikinis hittar ni här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • ”Gamla stan” är super mysig i rhodos? mycket bra mat och god glass där?

  Julia 2018-05-30 10:55:42
  Svara
 • Väldigt turistigt men du måste bara besöka gamla stan. Såååå mysigt.

  Malin 2018-05-30 10:34:18
  Svara
 • Anthony quinns bay är verkligen värd ett besök, o även en annan strand som jag inte minns vad den heter men det var samma båttur som gick till båda ställena så det är nog enkelt att kolla upp! The danish resturant som ligger vid windy beach är också värd ett besök, väldigt enkel resturang men såå snäll personal och så god mat samt bra priser ??

  emma 2018-05-30 10:17:43
  Svara
 • Vad roligt!! Vi ska också dit i juli ? Så du kan vidarebefordra alla tips till mig sen ?❤

  Jenny 2018-05-29 22:38:37
  Svara
 • Har varit på Rhodos 6-7 gånger de senaste 10 åren 🙂 Vad vill du veta? Rhodos gamla stad är ett måste, så mysigt! ? Jag var där nyss också 13-20 maj 🙂 Vi åkte på en båtutflykt till Symi. Vi stannade vid S:t George Bay (har jag för mig att det hette) på vägen. Magiskt! Rekommenderas verkligen. Varmt, mysigt, vackert och mycket mysiga och goda restauranger ? Vilket hotell bor ni på? De har bra shopping i Rhodos stad. De har Zara, H&M, Sephora, Lacoste, Adidas osv. Så ta med dig shoppingplånboken. Ellybeach är lite mer grovkornig sand där också de flesta aktiviteter finns så som bananbåt, trampebåt osv. Windybeach är som du hör på namnet, blåsig och med klapperstensstrand. Hör av dig om du vill ha tips eller så 🙂 /Beckyaaltonen (på Instagram)

  Rebecca 2018-05-29 21:19:54
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Åhhh men tack snälla söta du!!! Jättemycket bra tips! Vi ska bo i Rhodos stad så där kommer jag nog spendera mycket tid 🙂 tack snälla för alla tips 🙂

   sophiaanderberg 2018-05-31 09:32:08
   Svara
 • Gamla stan (Rhodos Stad) är väldigt mysigt, finns mycket att se där. God mat och små mysiga affärer. Är du ändå i Rhodos kan du åka på utflykt till Lindos Akropolis googla på de så får se! Kram du är bäst!

  Malin 2018-05-29 20:45:39
  Svara
 • Rhodos gamla stad tycker jag är såå mysigt! Det finaste stället jag var på var garanterat lindos! Och åk båttur!!!!! Assså så fint att bara få åka ut på det klara blå vattnet och stanna till på favoritplatserna! Japp turistgrejer jag vet, och inte så unikt kanske, men ah Rhodos är verkligen fint, framför allt från havet!

  Sandra 2018-05-29 20:35:42
  Svara
 • En restaurang ni inte får missa är restaurang Louis i Rhodos Stad, godaste carbonaran jag ätit!!!

  Sofia 2018-05-29 19:53:29
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej!! Vi kom hem från rhodos för knappt en månad sedan. Ett OTROLIGT vackert ställe att besöka (som vi upplevde var en av höjdpunkterna på resan) var anthony quinn bay! Såååååååå fint, dock turistställe men ändå så värt. Fanns mycket fiskar att se och otroligt fint vatten. De andra var att faktiskt åka över till turkiet marmaris. En dagsutflykt som kostade ca 400 per person. Där fick man besöka en turkisk delight fabrik och ett guldcenter. + typ 5h shopping, Otroligt vackert och prisvärt. Tänk på att badskor är ett MÅSTE. De gör tyvärr sjukt ont utan, knappt så att foppisar funkar ? men ah! Det är mina tips 🙂 (vi åkte på arrangerade snorkelturer med båt, inte värt alls då de kostade ca 350 per person och bussen till de ställena båten stannade i gick på 25:-) så de avråder jag ifrån för man ser exakt lika mycket själv 🙂 ha så kul ?

   Madde 2018-05-29 23:03:47
   Svara
   • Svar på Maddes kommentar.

    Åhh men tack för tipset med badskor! Och allt det andra också! Anthony Quinn bay verkar var en återkommande rekomendation. 🙂 Får nog bli ett besök dit!! Kraaam

    sophiaanderberg 2018-05-31 09:30:50
    Svara
 • Elli-beach på Rodos är underbar och i närheten av stranden finns Old town, som är värd att se. Det finns både små restauranger och pubar samt små klädbutiker som är värda att besöka.

  Ida Järvi 2018-05-29 19:40:54
  Svara
 • Gud så gulligt av honom ? Vi har precis kommit hem från Rhodos ? älskar den staden! Så himla mycket liv ? gamla stan är fantastisk. Blir ni trötta på Rhodos så kan ni alltid ta en båt till Lindos. Shoppingen: vi fastnade för Stradivarius, Bershka och Pull and Bear.
  Och maten, vi hittade en restaurang som heter Stavlos, svårt att beskriva vägen, men det var inte alls långt från hamnen.. (går ju alltid att fråga efter vägen). Sjuuuukt god mat (grill).. och billigt.

  Emelie 2018-05-29 19:31:04
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!