Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Recept: Krämig potatissallad med äpple

Godmorgon mina vackra kompisar! Hoppas ni vaknat till en strålande onsdag!

Idag är det dags för den andra deltagaren i projektet vad-kan-man-äta-för-kall-mat-i-värmen-när-man-inte-är-sugen-på-någon-varm-mat-alls? Som i förra veckan listade jag ju massa med saker ni hade tipsat om och många går ju att variera i oändlighet, vilket jag förmodligen kommer att göra. Men istället för pastasallad som var förra veckan deltagare bytte jag ut kolhydratskällan till potatis och blandade ihop med majonäs. Jaaa, men nästan. Postatissallad såklart. Jag har de två senaste dagarna ätit den på två rostade mackor och toppat med avokado, en drömmig kombo. Kallt och grymt. Enjoy!

Krämig Potatisallad med äpple

Potatis (typ 2 kilo)

2 dl creme fraish

2 dl majonäs

3 mellanstora äpplen

1 hackad rödlök

Salt och peppar

Gör såhär:

Skala potatisen och koka den mjuk. Låt den svalna lite innan du skär den i mindre bitar (typ kuber). Blanda ihop majonäs, creme fraish, hackat äpple och hackad rödlök i en separat skål. Blanda sedan ihop allt och salta och peppra efter önskad smak. Försvaras i kylen och äts som den är med tillbehör eller som topping på en rostad macka! Helt magiskt gott!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Sophia Anderbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!