När ska vi ha barn!?

Först och främst, tack för alla fina tips på platser man inte får missa på Rhodos. Rhodos gamla stad verkar var en återkommande rekommendation, vi bor där så det lär bli många besök dit 🙂 Anthony Quinn Bay och Lindos verkar ni rekommendera också 🙂 Så kul! Tack snälla! 🙂

Nu tänker ni mycket angående rubriken kan jag tänka, och nej, jag är inte gravid. Men igår, när jag satt med killen som jag aldrig trodde jag skulle träffa, framför mig, slog det mig hur anti jag har varit det livet innan. Familjelivet alltså… Jag var säker på att jag aldrig skulle vilja skaffa barn… heller inte gifta mej. Men när jag igår satt, och firade 6 månader med honom (som förövrigt känns som många fler månader än 6) känner jag att jag inte vill något hellre i framtiden. Tänk vad mycket som kan hända på 6 månader. Med en själv liksom? Att helt plötsligt komma på sig själv att stå och le över att vattna gräsmattan klockan 22 en fredagskväll.. Haha så långt ifrån det livet jag levde för exakt ett år sen! Men härligt är det. Jag är precis där jag vill vara, just precis nu! <3

Som tidigare nämnt vet ni ju att jag ÄLSKAR att fira sånt här. Allt älskar jag att fira egentligen, man borde fira allt man kan fira.. Men sånna här dagar är speciella för mig. Och jag kanske är supertöntig när det kommer till det, men jag älskar att skämma bort.. Så så fickd et naturligt vis bli!

Jag hade förberett hela dagen, handlat och allt skulle vara dukat när han kom hem vid 17. Jag hade gott om tid men när jag ringer och frågar honom vart han är så är han hemma om 15 min, naturligtvis hade han slutat 30 min tidigare för att överraska mej. Men jag hann. Asiatisk toast skagen, chark, massa frukt, räkor, vitlöksbröd, aioli. Uppdukat för tapas helt enkelt. Lyckan i hans ögon när han såg detta och att han dessutom håller i världens största bukett med rosa rosor. Ålderstecken deluxe att kunna uppskatta vackra blommor så mycket som jag gör nu alltså!

Önskar ni förresten recept på den asiatiska toast skagen? Hittade den på en bloggkollegas blogg, den är helt amazing!

Klänning här (Klick!) (annonslänk) Haha och de underbart snygga, gröna foppatofflorna hittar ni på Ica Maxi för 49:90 .- 😉

Kvällen avslutades på bästa sätt. Rasmus, jag och Märta på Västra Stranden med ett kvällsdopp. Efter det tog jag en underbar kvällspromenad på Kyrkogården (Jaaaa, vi har världens finaste kyrkogård här intill, älskar att promenera där) och sen somnade vi till Ted Gärdestadfilmen efter jordgubbar med mjölk i soffan. Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkte mig ändå.. den blev fan bättre!!

Bikinitopp här (Klick!) || Bikinitrosa här (klick!) (annonslänk)

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vilken storlek har du i bikinitoppen? 🙂 Stort grattis till kärleken! ?

  Linn 2018-05-31 23:43:48
  Svara
 • Hej! Vad har du för storlek på bikinitrosorna? Tänkte bara för att få ett litet hum om vilken storlek man bör ta 🙂

  Amanda 2018-05-31 21:20:38
  Svara
 • Ni är ju för söölta❤️❤️

  Lena 2018-05-31 18:35:03
  Svara
 • vilket fint inlägg!! berätta gärna hur ni träffades.. om du inte redan berätta det förstås! 🙂
  älskar din blogg <3

  Victoria 2018-05-31 11:47:34
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!