Vem kissar ner sig som 29-åring!?

Kvällens fina!

Alltså jag är helt överväldigad över alla fantastiska sommarkvällar jag redan fått ta del av denna sommaren… Det är bara början på juni och jag är redan omringad av sååå fantastiskt många och härligt minnen. Tacksamhet deluxe, det är minsann vad det är.

Igår hade vi över några fina vänner på knytisgrill. Min fina vän, som också är min svägerska, och gammal stalker här på bloggen ( Historien om hur nervös hon blev när Rasmus berättade att det var mej han dejtade och hur hon var tvungen att avfölja mej på samtliga av mina forum för hon skämdes för att hon följt mig får vi ta en annan gång, den är faktiskt väldigt rolig ;)) frågade om vi ville grilla med henne, hennes man och barn igår och givetvis ville vi det.

Linnea, hennes vän som även det blivit en nyfunnen vän till mig, pojkvän och deras lille lille nyfödda son Loke kom samt våra grannar, svägerska och svåger kom över och det blev underbart mysigt! Dessa kvällarna när det inte behöver vara mer uppstyrt än att vi tänder grillen och alla tar med sig vad dom vill grilla, är väl ändå det bästa!?

Kofta gammal från Gekås || Linne gammalt från Australien || Kjol liknande här (Klick!)

Vi grillade fantastiskt god mat och pratar som vanligt om helt orimliga och ganska olämpliga saker vid matbordet. Det har blivit lite standard med detta gäng, högt i tak och lågt i golv. Precis så som jag älskar det! Det är så jävla viktigt att kunna vara sig själv med sina vänner, eller hur? Annars är det fan inga vänner…

Som en Grande Finale blev jag uppkastade på studsmattan moooot min vilja med en exalterad Rasmus som gladeligen hoppade runt och lät mig irra runt som en vante innanför nätet. Tårarna sprutade av glädje och ja, ni kan ju räkna ut resten. Finns det någon mer än jag, som är över 6 år gammal, som kan skratta tills ni kissar på er!? Jaa men snälla, någon måste det ju finnas!!! Jag skyller på Rasmus.

Tack för en fantastiskt kväll alla inblandade. <3 I LOVE YOU!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!