Recept: Asiatisk laxsallad

Godmorgon härlig fredag! Studentdag för många i Halmstad, i Värnamo firar vi inte förens nästa vecka. Hur sinnessjukt är det är det är 10 år sen jag själv tog studenten!? Jajemän, här sitter jag, 10 år senare och känner att studentdagen inte alls var den bästa dagen i mitt liv som alla säger… Inte för att på något sätt låta negativ till alla som tar studenten idag, det är förståss jättehärligt, men livet fortsätter efter också, bara så att ni vet 😉 Och fler underbara dagar kommer…. Så va rädda om er, och ha enormt kul och släpp all press med att denna dagen ska vara så extrem på alla plan. Jag hade så extremt höga förväntningar på min studentdag och den levde inte upp till dom. Så släpp förväntningarna och ha kul!!!!! 🙂

Gårkvällen fortsätter i sommarens anda när det kommer till maten. Sallad, sallad, sallad… Jag har helt snöat in på avokado och sitter och käkar en just i skrivande stund. Det är ju så enormt gott, dessutom är det hälsosamt och megamättande! 🙂 Jag har hittat en ny favoritblogg!!! Blogg kollegan Cassandra Lundgren, som skriver så man fastnar. Hon renoverar just nu en båt som man blir helt avis på och delar med sig av mängder av recept. Jag har få bloggar som jag faktiskt följer, men denna tjejen fastnade jag för direkt. Jag fastnade för hennes blogg, och hennes recept. Denna sallad kommer nämligen därifrån och ni hittar den här 🙂 Jag gjorde den liiiite annorlunda så delar med mej av receptet här också 🙂 ENJOY!!

Asiatisk laxsallad

Sallad:

1 paket kallrökt lax

1 avokado

1 näve bladspenat

1 näve Ruccola

Tomater (typ 1 var)

Rädisor (typ 3 var)

Gurka

Soyadressing:

1 dl soya (jag använde thailändsk för det var det enda jag hittade)

2 klyftor pressad vitlök

1 cm finhackad färsk chilli

1 pressad lime

Gör såhär:

Börja med att bland samtliga ingredienser till dressingen i en skål. Skiva sedan upp laxen i mindre bitar och lägg ner i dressingen. Låt den marineras där medans du gör salladen. Lägg först på bladspenat på varsin tallrik. Fortsätt sedan med ruccola, skivad gurka, skivade rädisor och sist avokadon. Lägg sedan på valfri mängd lax på varje tallrik och ringla till sist över dressingen. ENJOY!!!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • ÅÅH MEN VAD GO DU ÄR! Vad glad jag blir. Och detsamma med din blogg, helt och hållet ljuvlig. 😀 Älskar din positiva energi som tar sig hela vägen genom skärmen. 😉 Kramar

    Cassandra Lundgren 2018-06-11 15:33:47
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!