STOCKHOLM!?

Helgen planer: STOCKHOLM!  När Rasmus kommit ut från duschen och lagt ner sina grejer i resväskan rullar GOGEN ( min bil) mot Stockholm för Flisans 30 års fest! Det ska bli så megakul att träffa henne igen ?

Bjuder bara på en snabb uppdatering innan vi drar mot huvudstaden! Hörs sen!

Puss!

Gårdagens klänning här (klick!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilken storlek har du i klänningen? 🙂

  Linn 2018-06-14 00:12:44
  Svara
 • Hej fina du! Jag vet att jag läst småtips från dig flera gånger, men! Jag är så sugen på att åka förbi Halmstad med killen jag träffar i sommar, kan tänka mig att stanna i ett par dagar och skulle sååå gärna vilja ha en liten Halmstadsguide? Om du får idétorka om vad du ska skriva om någon gång hihi!
  Platser, stränder, klippor, restauranger, bad, sena sommarkvällar där man kan vara tillsammans med den man tycker om. KRAM och TACK för att du hjälpt mig på fötter med all din pepp de senaste åren<3

  Linnea 2018-06-10 09:07:40
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!