Jag glömde bort min egen födelsedag!!!

Så,klockan är efter 10 och jobbveckan har officiellt börjat. Denna veckan började med Yoga och en så skön morgonpromenad. Jag har ju haft ont i halsen i cirka 1 månad nu så inte vågat träna eller anstränga mej för hårt men nu har det äntligen varit borta ett tag. Denna veckan är fullproppad med mysiga grejjer och helgen vrååååållängtar jag till. Äntligen börjar tempot gå ner lite, vilket känns så skönt. Såhär ser kommande vecka ut:

(En somrig frukost från förra året i brist på bilder)

Idag: Jobba hemma, blogga, fakturera, svara på mail och sist handla för ikväll kommer måmå och måfa äntligen hit på middag!! 🙂

Tisdag: En hel PEPPdag med Tessan. Hon är min DREAM-buddie och vi jobbar otroligt mycket med attraktionslagen båda två! Hon är så härligt positivt och så grym att prata med när man behöver pepp. Underbar dag, ser så mycket fram emot detta. Vi ska göra moodboards, klippa och klistra, snacka en massa och höjja våra drömmar till skyarna!

Onsdag: En riktigt mötesdag! Första ska jag och Casandra ha ett spännande möte inom IAMPROUD och sen ska vi två och en annan ha ett spännande möte på kvällen. Inget jag kan spoila, ännu! 😉

Torsdag: BOKFÖRING! Alltså blääää men jag måste. Har inte kunnat sitta med den då jag inte fått igång min skrivare men i veckan ska vi sitta med den och det måste bli av, då!! 🙁 En välbehövlig paus för att bada eller ta en promenad beroende på vädret ska tryckas in också 😉

Fredag: STUDENT! Det är mina småkusiners (tydligen inte så små längre) tur att ta studenten… Helt galet. Det blir en helhelg i Värnamo för att fira dem, men framför allt varva ner och umgås med familjen. Haha älskar att jag skriver student som första mening, det är ju för fan min födelsedag också 😛 Hahaha det borde faktiskt stå först, egentligen, men har börjat glömma.. Nu när man fyller 29 och närmar sig 30. GALET!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!