En present att älska!

Godmorgon fina ni! Helt seriöst, jag njuter lite av att vädret är lite mulet just nu. Jag klagar absolut inte på det fantastiska vädret vi har/har haft hela maj men det är skönt att inte ha dåligt samvete över att sitta inne. Jag sitter i soffan, med pyjamasen på, invirvlad i en stor rosa kofta, under en filt och dricker min morgonsmoothie samtidigt som jag skriver lite mer er. Jag har precis släppt in alla djuren från trädgården, Elsa pratar lite och Märta snarkar bredvid mig. Dagens planer blev inställda då Tessan känner sig dålig, och jag vill absolut inte bli sjuk igen, så minsta lilla hostning, stay away from me!

Gårdagen var så mysig. Mormor och Morfar överraskade mig med det finaste citronträdet i tidig födelsedagspresent. Jag hade ju önskat mej ett och redan köpt en stor terracottakruka att placera den i på altanen som stått och väntat i hopp om jag skulle få en i present. Och igår landade den äntligen i krukan på trappen. Jag tycker det är så fint med citronträd. Har hört att dom är lite svår att sköta men jag hoppas att jag ska klara av det! Verkligen en present att älska, stort tack mormor och morfar och tack för att ni är ni. Det finns ingen som har en så bra mormor och morfar som jag har, det är jag 100 på! <3

För övrigt har jag planterat tomater och gurka i en av krukorna och en helt vanlig palm i den andra. Älskar att jag börjat älska det här med blommor och växter, det är fan sjukt avkopplande att ta med sig vattenkannan ut och vattna. Jag börjar ju bli gammal. For sure 😉

Ni är många som frågat om vår trädgård och vill se fler bilder på den, så jag fotade lite idag 🙂 Vi har en otroligt lummig trädgård med massor av växter, jag älskar det verkligen.

Vi är långt ifrån färdiga med vår uteplats, och flera delar av huset för den delen. Men jag älskar det där operfekt perfekta! De omålade väggarna, att det står färgburkar lite här oh var… ja jag älskar till och med hundhåret på de vita dynorna i soffan. Seriöst, vad händer!? Jag har blivit en riktigt liten hustomte jag, en vätte från Trolltider, typ!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Asså hur undrbart ställe?!?!

  Jag har alltid citrusväxtnäring till mitt citronträd & tycker det funkar. Men som du säger – lite knepiga ibland 🙂

  Sandra 2018-06-13 06:07:11 http://www.halsojunkie.se
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Åhh tack fina!! Jaa mamma sa hon hade någon Medelhavsnäring! Kanske sån du har!? ? Tack snälla!

   sophiaanderberg 2018-06-13 09:30:24
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!