Sommarfint att sova i!

Godmorgon fina ni! Hoppas ni mår prima denna härliga onsdag. Jag fick massor med frågor på mitt sovset jag hade på mig större delen av dagen igår (så härligt btw). Det jag har är ett gammalt set från H&M men jag hittade mängder med söta söta på olika siter 🙂 Mina absoluta favoriter är kollaget i mitten, vill ha alla!!! Vilken är er favorit!?

Rosa/vitt set här (Klick!) || Blåblommigt set här (klick!) || Blåblommigt set här (Klick!) || Kaktussett här (klick!)

Rosablommigt set här (Klick!) || Rosa med blad här (klick!) || Turkost här (Klick!)

Monsteramönstrat set här (Klick!) || Ananasset här (klick!) || Svart set här (Klick!)        || Svartblommigt set här (Klick!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!