Vad unnar du dig som din kropp behöver!?

Godmorgon mina fina. Hur mår ni denna något molniga tisdag!? Med mig är det bara fint, lite trött skulle jag säga men annars toppenbra 🙂 Har precis kört ett yogapass på morgonen och nu sitter jag med smoothien i handen och skriver lite till er. Är så taggad på denna dagen. Tessan kommer hit och vi ska ha en riktigt PEPP-dag. Vi ska göra moodboards, prata mål och drömmar och fira lite födelsedag. Jag längtar!

Veckan började så bra, kickade igång gårdagen med en lång promenad, lite frukost och bakning av Nutellakladdkaka (japp, receptet kommer, jag lovar) och sen gick jag på en underbar massage! Alltså varför är man så dålig på att unna sig sånt som kroppen verkligen behöver!? Typ fotbehandlingar, ansiktsbehandlingar, massage… Massage är verkligen något som är viktigt för alla tror jag. Jag kan bara prata för mig själv när man har ett stillasittande jobb och sitter konstant som en hösäck framför dator och mobil, bra stel blir man. Jaja, det r något jag verkligen behöver bli bättre på. Någon gång i månaden borde man ju i alla fall gå. Vad har ni i er vardag som ni behöver unna er mer av?

De senaste gånger har jag gått till Benika Home här i Halmstad. Hon är relativt nyöppnad och jag har förälskat mig lite i allt där inne. Inredningen är så fantastisk familjär och behandlingarna är verkligen grymma. Pluset i kanten är fikat hon bjuder på efteråt eller under behandlingen, som ofta består av färsk frukt, grönt te och juice. Det var välbehövligt att bara sitta där igår efter 60 minuters mosande av ben, rygg och nacke. Mer sånt här i vardagen, yes please!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!

  Du är sån stor inspo, skulle du kunna göra vloggar när du provar kläder i butiker och hur du tänker för att inte kritisera din kropp eller tänka negativt om storlekar osv? Hur gör man?

  Sofia 2018-06-20 11:03:33
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Jaaa visst kan jag göra det. Jag har gjort några liknande självmåndagsavsnitt där jag tar upp lite om detta, kolla på youtube och sök på självkärleksmåndag så hittar du 🙂

   sophiaanderberg 2018-06-20 11:27:46
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!