Vart är jag om 1 år!?

Tessan och jag träffades på Instagram. Vi hade planer på att köra Yoga ihop då båda alltid velat testa på det. Så långt kom vi aldrig. Vi hade så mycket annat gemensamt märkte vi redan första gången vi träffades, bland annat Attraktionslagen och hur man ska tänka för att nå sina drömmar och sitt ultimata liv. Det kändes som vi alltid hade känt varandra redan efter första träffen. Hur härligt är inte det!? Sen dess har hon blivit min PEPP-kompis. Något jag rekommenderar alla att skaffa. Vi peppar varandra kring framtid mål, snackar massor med drömmar och massor med framtid. Vad vi vill, vad vi önskar… Allt! det är så otroligt härliga stunder med henne, tiden bara springer iväg.

I tisdags hade vi planerat en peppeftermiddag. Men min pepp har någon form av av och på knapp som jag inte kan reglera. Tisdagen var helt enkelt en av-dag men vad gjorde det när man fick prata drömmar och mål med henne. Även om jag inte kom någonstans med drömkalendern den dagen gjorde det inget, för det gav så mycket annat.

Igår hade jag en dag i sängen. Regnet stod som spön i backen nästan hela dagen. Jag slog på Saltkråkan på  datorn (japp älskar allt som har med barnfilmer att göra) och slog upp drömkalendern. För kommande månad (Juli) hade jag som uppgift att göra en moodboard om vart jag kan tänkas befinna mig om ett år. Hur vill jag att mitt liv ska se ut om ett år!? Det är en sjukt svår fråga alltså. Och den blir nästan svårare när man får drömma helt fritt. The sky is the limit, typ.

Jag började iaf bläddra i diverse Hus och Hem tidningar och annat jag hade hemma. Till en början va det sjukt svårt, men efter ett tag kom kreativiteten igång. Jag klippte och klistrade, bläddrade, klippte och klistrade, skrev en listan på saker jag vill ha gjort tills om ett år. Tankarna flög omkring. Bor vi kvar i huset? Har vi renoverat färdigt? Har vi barn? Har jag hunnit med det där modelljobbet som jag länge haft på min Bucketlist? Well, ingen vet, men som sagt, the sky is the limit och man får drömma och tro precis hur mycket som helst! Det var så otroligt avkopplande att göra detta! Jag bara totalälskar konceptet på denna bok, grymt av Sanna! Några av mina mål inför 1 år framöver hittar ni nedan:

Vart är jag om 1 år!?

 • Jag vill ha vunnit ett pris på någon Gala. Gärna något som har med inspiration och samhällsförändring att göra.
 • Jag vill ha släppt en bok!
 • Jag vill ha gjort minst 1 modelljobb
 • Jag vill att vi har renoverat klart vårt hus
 • Jag vill ha tatuerat minst en tatuering( har flera stycken jag vill göra)
 • Jag vill ha en garderob som är full med bohemiska kläder och få leva ut min klädstil fullt ut.
 • Jag vill ha en stabilare och högre inkomst

Mfl….

Drömkalendern här (Klick!) || Tacksamhetsdagboken här (Klick!) || Alla Sannas fantastiska produkter här (Klick!)

Man får även sätta upp mål inför den månad man just nu är på, i mitt fall juli (då juni snart är slut kändes det bättre att påbörja juli

Mina mål för juli månad

 • Nå 93 K följare på instagram
 • Använda drömkalendern och och tacksamhetsdagboken flitigt som ett verktyg
 • Gå 10 000 steg om dagen
 • Läsa minst 1 bok
 • Påbörja en bokpitch!

Jag älskar konceptet av denna kalendern. Den är verkligen helt helt fantastisk. Så jag tänker att detta ska bli lite som grejj varje månad i samband med att jag fyller i kalendern. Ni uppskattade mitt förra inlägg om detta så mycket, så tänker att detta kommer bli grymt kul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!