Tipsa mej om grymma böcker, tack!

Godmorgon fina fina ni! Hoppas ni njöt av en ypperlig midsommarafton igår, både ni som firade eller ni som bara firade en helt vanlig fredag 🙂 Vi hade en fantastisk kväll med goda vänner, god mat, dåliga förlorare och bebismys… En fantastisk kombo 😉

Idag tog jag sovmorgon, det händer liksom aldrig. Jag vaknade först 06:30 men kände mig fortfarande illtrött. Somnade om till nio vilket var välbehövligt. Har känt mig så galet trött den senaste tiden. Så nu har jag bäddat rent i sängen och sorterat all tvätt och äntligen dragit på mig bikini för att lägga mig en runda ute i solen och läsa. Jag har påbörjat en bok som heter ”En nästan vanlig man” som jag har hört ska vara grymt bra, en kriminalroman i 9 delar, detta är den första. Har ni läst dem? Jag har som mål att börja läsa mer, det är ju så sjukt avkopplande på alla sätt och vis. Och trött blir man. Då jag inte läst så mycket tidigare har jag svårt att veta vad jag gillar. Men jag älskar ju ”riktiga historier” eller vad man ska säga… Alltså böcker om sånt som har hänt i verkligheten. Har ni tips på grymma böcker likande ”Gömda” av Liza Marklund? Hit me with them 🙂

Ha en underbar lördag!!!

PUSSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Om du gillar feel-good romaner så älskar jag Emma Hambergs böcker! Finns exempelvis fyra böcker i serien ”Rosengädda” väldigt bra skrivna o mysiga enligt mig.

  Agnes 2018-06-25 09:54:56
  Svara
 • Hej

  Camilla Läckbergs serie om Fjällbacka är grymt bra och även Jussi Adler-Olsens serie om Avdelning Q, fast den ska man nästa lyssna på för Stefan Sauk som läser den gör det såååå bra.
  Hoppas du haft en härlig midsommar helg och ack för att du är en sån insipratör!

  Kram L

  Lina 2018-06-25 07:39:35
  Svara
 • Pojken som kallades Det och uppföljare är väldigt bra. Magdalena Graafs första bok är också jättebra!

  Cissi 2018-06-24 21:21:26
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   Åhh dom har jag läst, så bra! Inte Magdalena Graafs dock, den får jag kolla in 🙂 tack!!

   sophiaanderberg 2018-06-25 10:12:42
   Svara
 • Alla böcker av Maj-Gull Axelsson

  Elisabeth 2018-06-24 20:22:58
  Svara
 • Jag älskar en bok som heter nattens cirkus av erin morgenstern och läst de flesta deckare av Peter Robinson. Kan verkligen rekommendera dem.

  Hanna 2018-06-24 18:47:10
  Svara
 • Jag rekommenderar ALLT av Ninni Schulman, Sofie Sarenbrant och Lars Kepler!! ???

  Jessica 2018-06-24 16:29:31
  Svara
 • Lars Keplers bokserie är ett stort tips!!

  Sanna 2018-06-24 07:46:08
  Svara
 • Jag gillar svenska deckarförfattare, har läst alla läckbergs, Mari jungstedt, Viveca Steen, sofie sarenbrandt, och just nu plöjer jag Mons Kallentofts serie om Malin fors.
  Just de Emelie Shepp e jäkligt bra oxå, lite av en favorit faktiskt och relativt ny. Läs dem i ordning så du får med själva handlingen om huvudpersonen från början ?? (Gäller alka böcker)
  Krm Anna ?

  ANNA 2018-06-24 00:09:41
  Svara
  • Svar på ANNAs kommentar.

   Åhh tack så mycket för tipset 🙂

   sophiaanderberg 2018-06-25 10:14:53
   Svara
  • Svar på ANNAs kommentar.

   De jag tipsade om har inte ngn ”sann” handling, utan bara bra deckarböcker ??
   Har även läst två böcker om en man som förlorar sin fru i cancer, som är baserad på verklig händelse. Jättebra, minns inte CAD den heter men ska kolla upp de!
   Sen finns även ”varför gråter inte Emma” den handlar om Arbogamorden på de två små barnen, jösses grät så jag storknade..,
   Men ändå bra!

   ANNA 2018-06-24 00:14:31
   Svara
 • Serien om Christopher Silvferbielke är grymt bra. Lite otäcka men väldigt bra. Jag har även läst alla Camilla Läckbergs böcker om Fjällbacka är grymt bra!!

  Tack för att du är en grym inspirationskälla och jädrigt häftig!

  Önskar dig en fortsatt härlig midsommar helg.

  Lina 2018-06-23 16:14:32
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Jaaa jag har precis börjat så är nyfiken på desa böckerna,. Har hört att dom är helt galna!! Tusen tack fina du !

   sophiaanderberg 2018-06-25 10:15:31
   Svara
 • Finns fler böcker i ”Gömda-serien, tror det finns 3-4 till iaf. Magdalena Graafsbok ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig” sträckläste jag för rätt många år sen, så bra! ”Livet efter dig” av Jojo Moyes är också riktigt bra, annars är ”Hjärnstark” och ”Omgiven av idioter” och ”Omgiven av psykopater” böcker jag själv planerar att läsa i sommar.

  Charlotte 2018-06-23 13:21:50
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!