Midsommarhelgen i bilder

Godmorgon måndag! Alltså jag är inne i en period just nu där jag är så sinnessjukt trött. Jag vaknar med ögonen som är tunga som bly och jag vill bara somna om. Det brukar vara noll problem att stiga upp vid 06 när Rasmus går till jobbet. Idag fick jag tvinga upp mig själv vid 08… Mersmak från helgens sovmornar har jag tydligen fått. Men njaa, det är verkligen inget jag gillar, att vara såhär trött… Men, min helg hörrni, den har minsann varit superduper fin. Vad har ni haft för er?

Fredag:

Härliga midsommar. Jag blev så himla glad när Millan (Rasmus syster) frågade om vi ville fira midsommar med dem iår. Ett stort JA blev det från vår sida då varken jag eller Rasmus är speciellt sugna på några fyllefester nu för tiden. Allihopa hade barn, förutom jag och Rasmus, så det blev en otroligt lugn, härlig men ändå så jäkla rolig midsommarafton. Tack snälla alla inblandade.

Jag och Millan började fredagen med att binda midsommarkransar inför kvällen. Jag valde någon rosliknande blomma i rött och gult, någon lila lilja-liknande blomma samt något vitt spröt. Det blev jättefint och jag är så nöjd med resultatet. Jag har bundit kran en gång  mitt liv innan och då spretade det björkris åt alla håll och kanter:P

Därefter va det hemåt för att göra lite lunch och sen bara ta det chill i några timmar innan det var dags att svida om till midsommarkläder. Jag vågade (absolut inte våfflade enligt folk på instagram, återigen, sorry) håret, sminkade till mig lite och slängde på mig min 135:- fantastiska långklänning (bild och länk nedan). Bilen rullade till Millan med familj där det första vi inser är att vi glömt köpa kött som vi skulle grilla. Jaja, lite halvtjurig åker jag till Ica och skyndar snabbt tillbaka. Då har Linnea och Danne med sin lille Loke kommit också. 🙂 <3

Klänning här (klick!) (annonslänk)

Kvällen blev så härlig. Underbart sällskap, god mat, dåliga förlorare, konstiga uttryck och högt i tak. Är det inte det bästa som finns? Människor som kan bjuda på sig själva och som accepterar dig precis för den du är!! Jag är så glada i er, alla ni som var på festen. Tack för en underbar kväll!

Kolla så fina vi är!?

Lördag:

Jag minns seriöst inte vad jag gjorde i lördag!? Hahah det står liksom helt still i skallen.. Jag vet att jag hade bikini på mig och hängde på altanen efter en morgonpromenad och pannkaksfrulle… Men jag minns seriöst inte vad jag gjorde resten av dagen…. Jooo visst tusan det va ju fotboll. Vi spenderade kvällen hos Rasmus mamma och pappa och såg matchen. Vi var väl inte ensamma kan jag tänka? 🙂 Rätt rolig och spännande match ändå, även fast slutet inte blev kanon. En mys kväll helt enkelt 🙂

Söndag:

Sovmorgon även denna dag… Som sagt vad har hänt med mitt behov av sömn den senaste tiden. Kan inte minnas när jag vaknade nio en helg senast om jag ska vara helt ärlig. Anyway, vi åkte till Rasmus mamma och pappa och skulle städa Rasmus jobbil. Jag badade jacuzzi och njöt av att bara vara, åt lunch följt av våfflor och mysigt sällskap. <3

Efter det beställde vi sushi och åt hemma (alltså finns det något godare just nu, min kropp cravar det så jäkla mycket!) och sen åkte jag och min bästa Sanna ner till Västra stranden för att bara sitta och tjöta. Solen sken, vi åt vattenmelon och saltlakrits och bara andades. Vilket avslut på en fantastisk helg…. Tack snälla alla inblandade! <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!