Jag har fortfarande ångest över att gå till gymmet…

Godmorgon kompisar! Här sitter jag, i bikini, i soffan och jobbar lite. Vårt internet räcker in hela vägen ut till vår altan, det suger en fin dag som denna. Men kanske bäst det ändå, så man får något gjort menar jag 😉

Idag började jag dagen med ett så skönt 20 minuters yogapass. När jag släppte ut djuren klockan 9 var det redan så varmt och skönt ute, så givetvis fick passet bli utomhus.

Jag har fortfarande sån extrem ångest över att gå till gymmet…. Kanske den aldrig kommer att försvinna. Men enda sedan 2016 har jag inte lyckats återuppta mina träningsrutiner jag hade då. Jag älskade gymmet, men den mentala kris jag då gick igenom bröt ner mig totalt. Jag började om på noll och kom helt enkelt aldrig in i de rutiner jag då hade. Jag kanske aldrig kommer uppskatta gymmet igen, eller så kommer jag det, vem vet!? Men tills dess är det inget att gråta över, its not the end of the world. Tills den dagen kommer, om den dagen kommer, trivs jag och är otroligt nöjd med mina alldeles egna Yogapass och mina underbara promenader.

Enda sen jag släppte mina måsten angående min träning är det så himla roligt. Inga måsten på hur länge jag måste träna, vart jag måste träna eller hur jag måste träna. Men det innebär inte att jag inte tränar. För mig är motion/träning JÄTTEVIKTIGT för mitt kroppspositiva liv. Det får mitt huvud att må bra och det får min kropp att må bra. Jag tränar inte för att gå ner i vikt, eller för att bygga muskler, eller för att andra tycker jag ska göra det. Jag tränar för min egen skull och för att jag ska få leva länge.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!