En investering i sitt eget välmående!

Heeej på er kompisar! Äntligen har värmen kommit tillbaka igen. Jösses så varmt det är redan på morgonen. Underbart! Jag har precis haft Casandra över på ett frukostmöte inför ett roligt projekt med IAMPROUD till hösten och nu ska jag sätta mig och jobba lite innan jag ska städa och sen hämta men Jossan uppe på Hallarna. Hon har äntligen kommit ner för att förena nytta med nöjje… och jobb 🙂 Så mysigt!

Kvällen igår spenderades med mysigaste sällskapet på Harrys, käk och snack. Även en shoppingrunda inne på Indiska fick det bli, extremt mycket fina saker på rean där just nu, älskar Indiskas utbud av kläder!! Jag älskar verkligen att käka ute. Det är något jag mer än gärna lägger pengar på. Det behöver inte vara en kanonfin restaurang med svindyr mat. Pubmaten är ju oftast oslagbar. Finns det seriöst något som slår en krogburgare? Näääeee, tror inte det. Det finns dock mycket som slår den kalla och sega halloumiburgaren jag åt igår, men sällskapet och pommesen vägde upp det hela. Det är så lyxigt att käka ute och verkligen en investering i sitt eget välmående. 🙂 Ikväll ska jag och Jossan till BULLS. Då blir det minsann deras fantastiska charkbricka, MUMS!!! BULLS uteservering i Halmstad, det är sommar 🙂

Kjol här (klick!) || Solglasögon här (Klick!) (annonslänkar)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!