Hej Rhodos! ( Massa munbajs om svullna magar, sömnsvårigheter i hotells ängar, spyor och massa massa annat…. Typ)

Kalimera ( god morgon) från Grekland då minsann 🙂

Vi landade runt 8 tiden igår kväll så det blev till hotellet för att snabbt äta och sen ut en runda för att se oss om och sen sängen. Jag låg vaken dock! Alltid samma sak för min del. Har så sjukt svårt för de första nätterna på hotell, eller ja, oavsett vart jag ska sova på nytt ställe har jag ett helvete att somna i början. Så jag tror jag somnade runt 03 och vaknade halv 7 och kände för en promenad. Livet på semester för oss som jobbar själva, man kan se det som att vi alltid jobbar eller aldrig jobbar 😉 Jag föredrar det förstnämmda då det är just därför jag går upp så tidigt. För att hinna med jobbet innan pool och innan de andra vaknar.

Jag gillar Rhodos ? Här ligger dock lite spyor utmed gatorna , en hel del ungdomar som är här för att festa …. Och en surpotta till gubbe som blev sur för att jag väntade vid övergångsstället idag. Han hade bråttom och jag börsen ju förstå att det bara är att gå, trots att han säkert kom i 80-90 km/h utmed strandpromenaden. Ja men förlåt då! 😉

Här är fantastiskt fint! Ser fram emot den gamla stan som jag hört så mycket om. Nu på promenaden njöt jag av havslukten och att vattnet va så klarblå och fint. Detta kommer bli en perfekt resa, all inclusive och bara ligga och jäsa… Kanske det tar ner svullnaden från gårdagens flygresa? 😉 Haha nä men skämtosido, vem mer blir sinnessjukt svullen av att flyga!? Alltså hallå liksom! Magen blir som uppblåst ballong ?

Anyway, nu ska jag väcka Rasmus med pussar och sen tassa ner till frukosten och sen se vad Rhodos har att erbjuda, denna första dag på semestern! ?

Njut av några härliga mobilbilder nu,imorgon kommer riktiga, det lovar jag ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • God morgon
    Åååå vad det ser ljuvligt ut. Önskar er en underbar semeter.

    Lina 2018-07-02 08:48:12
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!