Rhodos Update: Silfverbielke, hotellet vi bor på och vad är en underbar känsla?

Goodmorgon fina ni. Hoppas ni sovit och vaknat helt utvilade och pigga. det har inte jag, jag var astrött när jag vaknade men nu börjar jag äntligen piggna till 🙂 Detta kommer bli en riktigt slappesemester, bara så att ni vet! Det är ju det absolut bästa som finns, att placera sin rumpa i en solstol och inte röra den förens man ska hem, med avbrott för toalettbesök, mat och cola zero då, såklart 🙂 Vi bor på hotell Petite Palais Mitsis hotell, centralt i Rhodos stad, med All INclusive. Allt man helt enkelt kan behöva för den ultimata semestern. Jag älskar Grekland. Har endast varit där 2 gånger innan, då på Kreta och på Kos men Rhodos är fantastiskt. Ser fram emot en kväll inne i gamla stan om några dagar. Hotellet är okej, bra läge och fint 🙂 Maten är detsamma, All inclusive är ju alltid All Inclusive men jag gillar det, det har en viss charm och ett perfekt sätt om man vill spara pengar och hålla koll på sina utgifter 🙂

Gårdagen spenderades vid poolen, hela hela dagen. Jag har äntligen börjat komma in i boken om Silfverbielke, alltså helt seriöst, han är ju inte riktigt klok!? Ni var ju några som hade läst dom vad jag fattade det som? 🙂 Men jag kan verkligen tipsa er om den, ni som gillar kriminalromaner ska ju läsa den. Den är riktigt sjuk, men jag tycker dom verkar grymt bra! 🙂 Ni hittar dom här 🙂

Vi åt middag och såg sedan en fantastisk solnedgång. Alltså jag älskar solnedgångar!! Helt helt underbar känsla att stå där och bara ta in allt. Underbart!

Idag ska vi faktiskt hänga på stranden, sen blir det ju naturligtvis fotboll ikväll tillsammans med att käka på en trevlig krog. Men först, ska soldyrkaren endast ligga i stolen och njuta 🙂

PUSS!!!

Bok här (Klick!) || Badlakan här (Klick!)

Basicklänning här (Klick!) || Kimono här (Klick!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jag kom ett boktips till, serien om Sekten på dimön, författaren har själv levt i en sekt, böckerna är påhittade men hon använder sig av sina erfarenheter från det ? jättebra böcker!

    Ida 2018-07-08 08:10:05
    Svara
  • Ser härligt ut! De böckerna blir bara värre o värre men går på något sätt inte sluta läsa. Ibland undrar man hur författarna kan komma på så mycket sjuka grejer ? jag har precis läst ut den femte boken.. Annars kan jag rekommendera serien om kommisare Evert Truut av samma författare som också är bra. En del sex ändå sex men inte lika rått. Jag har även påbörjat serien av Emelie schepp, verkar väldigt lovande! Handlar om en åklagare med mycket mörka grejer o bagaget. Ha det härligt!

    Ida 2018-07-03 07:25:26
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!