Restaurangtips och om du letar, här hittar du Ex-On-The- Beach deltagarna!

Godmorgon kompisar och godmorgon  Sverige. Inte många timmars sömn inatt. Var hemma i Hlamstad vid 02:30 och Rasmus började snarka direkt. Fick några timmars sömn mellan 04:00 och 07:00 då Rasmus låg på soffan. Insåg att jag likaväl kan stiga upp när han kom inbärandes på Märta som precis kommit hem och direkt började snarka. Blir ett varv till apoteket för öronproppar idag tror jag.

Skööönt att vara hemma dock, ska långt ifrån klaga. Vilken resa vi har haft. Inte ett moln på himlen och närmare 40 grader varje dag. Liiiite väl varmt i mellanåt kan man ju säga, men ja, klaga bör man inte göra 😉

Jag måste tipsa om en restaurang jag och Rasmus käkade på när vi hade dejtnight. La Casa heter den och låg bara ett stenkast från vårt hotell in på en liten sidogata i Rhodos stad. Ni vet, de blå stolarna, de rödrutiga dukarna, den grekiska souvlakin som smakade fantastiskt ihop med lite rött vin. Det var så fantastiskt gott. Vi har ju haft All Inclusive så vi har inte ätit ute mycket alls, men denna restaurang kan jag verkligen rekomendera om ni ska dit. Jag kan förresten rekommendera hela Rhodos till er. Men jag skulle rekommendera att åka dit i början av säsongen (april till början av juni eller i slutet ( slutet av augusti till oktober) för att slippa spyor på gatorna och festande ungdomar. Det är också här en EX-ON-THE-BEACH- deltagarna hänger också har man ju fått lära sig…  Jag är helt enkelt för gammal för den typen av festande och får nästan ångest av blotta synen och tanken om jag ska vara helt ärlig. Men det är klart, vill man åka dit för en rejäl partysemester är denna tiden rätt. Och vill man lägga in stötar på PH och EOTB deltagare verkar det som det är här dom hänger 😉 Personligen kollar jag inte på programmen men hade två små ungdomar med oss som hade full koll på dem då det numera var Youtubers. Är det bara jag eller är det lite efter min generation det här med Youtube? Jag hänger liksom inte med alls 😉 hahaha. Meeeeeeen iaf,   Jag åker gärna tillbaka, men då blir det minsann under dessa perioderna istället. 🙂 Till Rhodos då alltså. 😛

Nu ska jag grejja lite hemma innan jag ska iväg för ärenden. Blir en hemma-fixar-slappedag idag. Arbetsveckan får börja på allvar imon 😉

PUSS!!

 

cof

cof

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!