Recept: Hemmagjort Iste

Heeej fina ni! Hoppas ni mår bra denna strålande fina torsdag! Tusen tusen tack för den fina responsen jag fick på gårdagens blogginlägg. Ni är så fina. Men bara så att ni vet, det är inte förbjudet att kommentera här inne på bloggen 😉 Ni är många som kommenterar på min Instagram och det gör mig såklart galet glad men vore jättekul om ni ville kommentera här inne också 🙂 Det skulle göra mig så glad!!! 🙂

Hallandsposten var här nu på förmiddagen! Så kul ? De ville ha en porträttintervju med mig och det jag jobbar med. Underbart roligt att det uppskattas och vill uppmärksammas ? Den ska komma ut i nästa vecka så jag väntar spänt!!!

I samband med intervjun bjöd jag på Iste jag gjorde själv igår. Alltså såååååå sååå gott! Det är så enormt gott att svalka sig med i denna hettan! Givetvis ska ni få receptet på det, Superenkelt!

Hemmagjort Iste med persikasmak

1 1/2 l vatten

2 tepåsar av Liptons persika/mangote

Valfri sötning ( socker, honung, auktion, Stevia eller sirap) i valfri mängd. Smaka av för önskad smak

Citron/persika/apelsin halvor

Gör såhär:

Koka upp vattnet och häll sedan över det i en varmtålig karaff eller bunke. Lägg i tepåsarna och låt vattnet dra åt sig smak en stund. Blanda sedan i önskad sötningsmedel och låt svalna i rumstemperatur. Ställ sedan in istet i kylen och låt stå tills det bli helt kallt. Häll över i kanna( om det inte redan hällts i en kanna) och lägg i isbitar och den hackade frukten. Servera ?

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Ska prova ditt recept?

  Lena 2018-07-15 21:50:39
  Svara
 • Tusen tack! Senast imorse tänkte jag ”fasiken jag skulle vilja ha ngt riktigt gott å svalkande att dricka när det är så här varmt…typ iste! Kan man göra det själv tro?!” Så såg jag din post på insta…perfekt! Måste testas! 🙂

  Johanna 2018-07-12 21:23:45
  Svara
 • Ser riktigt läskande ut ?

  Gabriella 2018-07-12 14:31:22
  Svara
 • Alltså MUUMMS!!! Ska såå prova detta nu på semestern!! ???☀️??

  Lovisa 2018-07-12 11:36:46
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!