Hjälp mig välja nästa hårfärg!!??

Gormorgon soliga fredag. Underbara fredag. JAG ÄLSKAR FREDAGAR! Det är lätt veckans bästa dag, hela helgen framför sig 🙂

Jag kom på mig själv att sitta på Pintarest och leta nya, snygga hårfärger att köra nästa gång. Sjukt hur man kan ändras. Förr hatade jag att gå till frisören. Vågade knappt klippa mej och blev missnöjd varje gång. Nu bara totalälskar jag spänningen och förväntningarna hur det ska bli när man lagt i färgen: det kan ju bli lite hur som helst 😉

I vilket fall som helst, mitt hår är ju rejält solblekt just nu, nästintill blont i längderna och jag fundera på om jag ska försöka utnyttja det till nästa färgning. Det är ju enklare att få i ljusa nyanser i det då när det är blekt, då jag i mig själv är rätt mörk i vanliga fall 🙂 Jag pendlar mellan lila och rosa och tänkte att ni ska få hjälpa mig att rösta fram vilken hårkombo det blir nästa gång. Jag vill lugna mig lite med färgningen då det känns onödigt att göra det nu då det kommer solblekas lika snabbt igen. Bilderna är tagna från PINTAREST där källorna till bilderna finns. Har sökt på PINK HAIRCOLOR och PURPLE HAIRCOLOR. Sååå vilka tycker ni? Skriv numret i en kommentar 🙂

PUSS!

Jag är lite sugen på 2, 3 eller 7 ? Just för att jag ljus i tonen just nu!!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
47kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!