Längesen jag hängde på stan en helg alltså…

Godmorgon fina fina ni! Har ni en fin helg? 🙂 Solen har lyst med sin frånvaro här, välbehövligt på något vis. Men något regn har det minsann inte kommit!? Kan man ju tycka att det kunde passat på när det ändå är moln liksom 😉

Men men! Helgen är UNDERBAR! Bara massa tid med familjen och avkoppling! Sov till halvt 10 idag följt av en skön intervallrunda, välbehövligt!

Gårkvällen bjöd på spontanmiddag på la Pizza, alltså hit måste ni gå när ni är i Halmstad! Fantastisk goda pizzor! Speciellt Dolce, en pizza med chevre, valnötter och honung ? Eftet mötte vi upp Millan och Trinter ( svägerska och svåger) på Tre hjärtan för något att dricka. Längesen jag hängde på stan en helg alltså, sjukt trevligt men det får mig att inte längta tillbaka till utelivet. ;).

Ha en fortsatt härlig helg!

Puss!

Kimono här (Klick!) || Byxor här (Klick!)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Men vart i toppen från?!♥️

  Emelie 2018-07-16 08:33:11
  Svara
 • Hejsan! Tänkte att jag skulle fråga dig.. Är så att jag är väldigt sugen på att boka resa till Vietnam. Har planer på att åka nånstans i januari/februari! Har läst att Phu Qhoc (stavning?) ska vara ett fint ställe för sol och bad? Så är dit jag är lite sugen på att åka! Men undrar vad som blir bästa flygresan att boka? Vet du om det finns direktflyg från Stockholm dit eller bör man flyga till Saigon för att ta sig vidare till Phu Qhoc? Tänker att om så är fallet så bokar man väl både dit och hemresan från Saigon och kan då komma tillbaka från Phu Qhoc någon dag tidigare för att se lite av Saigon också innan man åker hem. Typ 3 dagar kanske? Har du själv varit till Phu Qhoc eller har du något annat tips, kanske billigare, enklare att ta sig men ändå fint?

  Med vänlig hälsning/Amanda 🙂

  Amanda 2018-07-15 14:04:38
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!