Veckans lista: Ny resa bokad och tacksamhet och drömmar om familj <3

Godmorgon kompisar och god morgon måndag!
Hoppas ni haft en strålande helg och njutit av allt det där härliga man ska njuta av på helgen 🙂 jag har fått en gigantisk dos kärlek. I fredags va mamma och Stefan här och träffade Rasmus föräldrar för första gången. Grillen gick varm och vi skrattade och pratade <3 Underbart! I lördags tog jag en trip till Mellbystrand för att hälsa på mormor och morfar. Vi fikade, plockade körsbär (så sinnessjukt mycket körsbär) och hade det härligt. Kvällen bjöd på spontanmiddag ute <3 Igår var det besök hos svärmor och sen fotboll hos svägerskan på kvällen med nära och kära. Jaaa, ni hör ju, en helg i kärlekens tecken. Helvete vad mycket jag hade att skriva i min Tacksamhetsdagbok igår 🙂 LOve IT!

Tänkte testa en lite ny grejj här på bloggen, nämligen en recap från veckan som varit. Alltså en lista från föregående vecka. Allt från Veckans mående till Veckans misslyckande. Vad tror ni om det? 🙂 Vi testar! Jag har plockat ihop lite från andra listor och satt ihop en egen med det jag tycker är kul 😉

Veckans Mående:

Har faktiskt mått väldigt bra bortsett från lite humörsvängningar i slutet av  veckan. Någon mer som nästan är lika pms-ig vid ägglossning som vid mens?

För övrigt har måendet varit fyllt med kärlek. Jag log igår när jag skrev ner allt jag var tacksam för i min dagbok, jag ville inte sluta skriva <3

Veckans Roligaste:

Oj det har hänt så sjukt mycket kul i förra veckan men om jag måste välja får det nog bli Intervjun med Hallandsposten. Jag blev otroligt glad när de ringde i förra veckan och frågade om de kunde få göra en porträttintervju med mej. men självklart får ni det 😀

Kjol här (Klick!)

Veckans Köp:

Visserligen köpte jag dem för två veckor sen men jag fick hem dem förra veckan. Veckans Köp måste vara mina fantastiska sköldpaddssmycken jag beställde från Honu. Mitt lyckodjur är ju Sköldpadda och jag älskar smyckena. Så underbart fina <3

Veckans Skräll: 

Att vi helt spontant bokade en resa till Gran Canaria med avresa i November tillsammans med svärisarna och svägerskan med familj. Hur underbart att ha det att se fram emot!? 🙂

Veckans Drömma om:

Tjaaa, man är ju omringad av så otroligt fantastiska människor och familjer. Så det är ju svårt att inte drömma om en egen med barn och sånt där ni vet <3

Veckans Misslyckande:

Att jag slarvat med min tacksamhetsövningar… Det får man icke göra Fia, Icke!!!

Veckans Mysigaste: 

Att jag har börjat älska att läsa. Det känns nästan jobbigt att fotbolls-VM är över, det har varit perfekta tidpunkter för mig att läsa när Rasmus vill kolla fotboll 😉

Veckans Godaste: 

Måste ju vara pizzorna vi käkade i lördags på La Pizza!! MUMS!!!

Veckans Tacksamhet:

Att jag är omringad av så otroligt fin familj <3 Att mamma och Stefan var här i fredags, att jag kommit så nära Rasmus familj, att jag har en mormor och morfar som har sommarhus så nära <3 Jaaa, jag är tacksam för min familj <3

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!