Investera i ditt välmående: Skaffa en PEPP-kompis!

Godmorgon fredag! <3 Vet ni vad jag satte upp som mål för denna veckan? Att försöka använda mig av min Drömkalender samt Tacksamhetsdagbok så mycket som möjligt. Inte bara denna veckan. Utan verkligen komma in i det, få rutin på det och omvandla det till en form av Mindfulness. Är det inte häftigt hur det här med rutiner funkar? Att om man bara bestämmer sig så kan man ändra så mycket med sig själv och sina vanor. Att istället för att ligga och skrolla i mobilen de sista minutrana innan man somnar på kvällen skrivaqa några rader i Tacksamhetsdagboken är en otroligt liten sak men det gör mycket för mig och mitt psykiska mående. Vad som håller på att bli en rutin är alltså Drömkalendern på morgonen och Tacksamhetsdagoken på kvällen. Det ger mig så bra perspektiv på vad jag ska fokusera på under dagen samtidigt som vi aldrig ska glömma bort det vi har att vara tacksamma för! <3

Den senaste tiden har jag varit otroligt befriad från min ångest *Peppar peppar* förutom inslag av mindre ångest som kommer över mig i mellanåt. Jag är medveten om att den inte är borta men en senaste tiden har jag försökt leva som jag lär och som jag vet får mig att må som bäst. Jag har de senaste åren, egentligen sen 2016 då jag aktivt började jobba med det, lärt mig vad jag behöver för att INTE få de där ångestattackerna. Visst, jag kommer åka på en psykisk baksmälla förr eller senare, det vet jag. Men då vet jag hur den ska hanteras, hur jag ska göra och vad jag ska göra när den dyker upp.

Jag har verkligen försökt jobba aktivt med attraktionslagen den senaste tiden och som jag ovan skrivit, märker jag hur det påverkar, både mig och det som händer i mitt liv. Är ni nyfikna på Attraktionslagen och på att kanske lära sig att hantera ert eget liv rekommenderar jag dessa böckerna -> här och här. Otroligt inspirerande böcker som jag vet kan få dig att tänka annorlunda helt enkelt.

De senaste månaderna, egentligen sen jag träffade min allra bästa PEPP-kompis, har det peppat mig ännu mer!? Peppkompis tänker ni då!? Jaa en kompis som ger dig den bästa PEPPEN vid rätt tillfällen!

Jag och Tessan träffades på Instagram. Hon skrev till mig och vi började prata om att vi skulle köra Yoga ihop. Så blev det aldrig riktigt. Vi fattade snart att vi hade ett stort gemensamt intresse för Attraktionslagen och nu ses vi nästan varje vecka och skickar sms till varandra varje dag! Det kan vara allt från peppiga sms till helt vanliga ”Hur mår du idag”- sms. 🙂 När vi ses gör vi moodboards eller bara pratar i timmar om livet, vad vi vill, vad vi drömmer om… ALLT!! Hon är sänd från ovan,det lovar jag!! Vi har även börjat ge varandra hemläxor. Vad vi ska göra för att kunna attrahera det vi främst vill ska komma till oss just nu!! ÄLSKAR DET!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!