Veckans lista: Skämskudde och ännu en resa bokad, gissa vart!?

Måndag morgon, jag sitter med blött hår efter ha simmat 1000 meter med Millan och Sandra nu på morgonen, så underbart skönt! Det är lite molnigt och jag har kurat ihop mig i soffan i favvokjolen och en stor stickad tröjja. Jag har blivit bättre på att uppskatta nuet i förr veckan, njutit till fullo.

Varsågoda, veckans lista mina finisar! <3

Veckans Mående:

Hur bra som helst skulle man kunna säga! Jag har varit fylld av så mycket tacksamhet! Tacksamhet för mina vänner och familj, för Halmstad, för den fantastiska sommaren och dess soliga dagar, för stränderna, jaaa, helt enkelt för livet! <3

Veckans Roligaste:

Åhh förra veckan hände det massor men Veckans Roligaste får nog ändå gå till ännu en bokade resa… I november åker jag och Rasmus till Island tillsammans med Flisan och hennes sambo. Hur underbart!? 😀

Flisan och jag i Polen förra året i september! <3

Veckans Köp:

Hmmm Jag klickade hem lite nya fantastiska klänningar från Boohoo. 😉 Har snöat in på långkjolar och långklänningar och börjat förbereda garderoben för bekväma plagg inför hösten!!

Veckans Skräll:

Att jag tycker att rensa ogräs faktiskt är kul!? Jaa det är iaf väldigt tillfredsställande den första timmen 😉

Veckans Drömma-Om:

Åh jag har verkligen levt i nuet denna veckan! Så härligt att äntligen kunna göra det! Så Veckans Drömma-Om får bli en önskan om att sommaren aldrig ska ta slut, för jösses vad jag njuter!

Veckans Misslyckande: 

Tjaaa, jags er det inte som ett misslyckande MEEEEN jag får väl säga att jag inte uppfyllt målet med att gå 10 000 steg om dagen i förra veckan! Skämskudde på Fia 😉

Veckans Mysigaste:

Också en massa mysigt som har hänt ju… Allt ifrån Sushilunch med min peppTessan i onsdags till en härlig uteserveringskväll med svärföräldrarna på La Pizza i torsdags till att min lillebror kom ner till Halmstad helt spontant i fredags kväll <3 Samt en magisk frulle på stranden med Allis!!!!

 

Veckans Godaste:

Får nog bli frukosten med Allis på stranden i torsdags följt av ett uppfriskande morgondopp. Att kokt ägg, avokadomackor och blåbärsscones ska smaka så fantastiskt gott med en så härlig utsikt!

Veckans Tacksamhet:

Veckans Tacksamhet får nog gå till Halmstad! Halmstad har gett mig så mycket. Vänner för livet, en sambo jag vill leva med för alltid, en plats där jag känt mig hemma vilket jag aldrig någonsin känt innan. En plats jag inte vill fly ifrån <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!