I Mary-Kate Olsens fotspår…

Jag blir så glad när ni uppskattar mina outfits och val av kläder ! Jag ska erkänna att jag aldrig varit i h troligtvis fortfarande inte är, någon stilikon men jag har verkligen fått upp intresset för kläder sen jag insåg vilken stil jag har.
För mig har kläder alltid varit en stress förr. Att inte kunna ha storlekar jag önskade jag kunde ha, att köpa kläder för att andra hade det och för att det var modernt fast man egentligen inte trivdes i det.
Jag hade väl en period då jag var lite rebellisk, hade på den tiden Mary-Kate och Ashley Olsen som min största idoler, framförallt Mary-Kate. Hon hade någon period  när jag gick i 6-7:an som hon klädde sig rätt avslappnat. I story t-shirts, lösa jeans och bylisga koftor. Där vågade jag gå min egen väg och följde hennes spår och därefter släppte jag lite på kraven på mig själv. Dock tyckte jag aldrig att kläder var direkt kul och smycken och skrolla ska vi bara inte tala om! Skor hatar jag fortfarande, detr det tråkigaste som finns och handla och när det kommer till smycken har jag gärna samma smycken hela tiden. Jag menar ett halsband som alltid hänger på, likaså med ringar och armband!

Jag har gett min bohemisks stil en chans tidigare, 2012… Men njaaa , det var en ganska destruktiv period i mitt liv. Jag mådde dåligt både psykiskt och fysiskt och trivdes inte speciellt bra i min kropp.
Efter min djupa svacka med ätstörningar o h i samband med sjölvkärlek fann jag den dock, min genuina stil. Idag köper jag gärna kläder i lite större storlekar då jag i många fall inte vill att det ska sitta åt. Min garderob fylls mer och mer av blommigt och mönstrat och bekväma plagg! Bekvämt är för mig superduper viktigt. Sköna material som inte sitter åt! Yes please!
Härliga klänningar och fladdrig byxor! Jag älskar det, och jag älskar att jag hittat ”min” stil. Jag älskar att jag börjat tycker kläder är kul och att jag inte längre bryr mig om vad andra tycker. Ibland kan det vara lite udda kombinationer men som utgör den härligaste lilla bohemiska outfiten… Den enklaste t-shirten och den där långkjolen liksom! Åh så härligt.
Bohemen i mig har svårt att hålla stilen på vintern dock. Det är enklare att vara bohem på sommaren, helt klart! Men igår kommer vintern fyllas med långklänningar och kjolar. Det är mina nya favvosar!

Fråga mig inte om meningen med detta inlägg nu när jag tänker efter ? Älskar bara att ni dagligen skriver och berömmer mig för mina kläder så tänker jag att ni likaväl kan få historien bakom! Hon som aldrig noppar ögonbrynen, knappt sminkar sig och inte alls förstår sig på det där med fransförlängning och botox. Hon som ser det vackra i det enkla, det är jag det! ❤ Hon som älskar det bekväma, mönstrade och icke-åtsittande, det är Fia det ❤
Här nedan samlar jag lite av ers och mina favoritoutfits. Ni vet ju var jag mestadels handlar mina kläder by NOW 😉
Tack för att ni är ni!
Puss!

 

 

 

 

Liknande tunika här (Klick!) || Kjol här (Klick!)

Kimono här (Klick!) || Liknande fladdriga byxor här (Klick!)

Underbara vida byxor här (klick!) || Kimono här (Klick!)

Klänning här (Klick!)

Kjol här (Klick!) 

Klänning här (klick!)

Kimono här (Klick!) || Långkjol här (Klick!)

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!