Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vågar jag gå offline?

Heeej fina ni!

Hoppas ni har det underbart i värmen. Här har vi avnjutit några timmar på stranden och nu varit hemma ett tag, duschat, hämtat paket och bara slappat. Jag funderar på att dra ut och köra lite intervaller när det börjat svalna av lite och sen blir det att avnjuta ett kvällsbad ikväll. Resten är för tillfället oplanerad, vi får helt enkelt se. Jag bestämde när Rasmus gick på semester att vi ska bada minst en gång om dagen under dessa två veckor. Ett mysigt mål tycker jag, för att liksom suga ur så mycket som möjligt av just denna sommaren <3

Jag har varit lite inne på att våga ta lite semester iår. Kanske inte en hel vecka men i alla fall några dagar där jag tänker vara helt offline. Helt sjukt att jag skriver vågar. Ett sant bevis på att det behövs, verkligen. En vecka känns länge, av den simpla anledningen, jag älskar mitt jobb!! Men jag tror verkligen några dagar offline skulle vara nyttigt, faktiskt. Denna veckan går inte, men nästa vecka eventuellt. Därav kan det blir lite sporadiskt här på bloggen just nu! Jag vill försöka få ut så mycket som möjligt av dagarna tillsammans med Rasmus nu när han är ledig. Men jag återkommer om jag ska gå totalt offline i nästa vecka, lovar 😉

Här kommer lite härliga bilder från helgen. Den spenderades med utflykt till bland annat Danske Fall. Har ni inte varit där och är sugna på ett utflyktmål i närheten av Halmstad rekommenderar jag verkligen detta, så fantastiskt fint.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Sophia Anderbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Mode
    Paulina Forsberg
    Mode
    Emma Danielsson
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Lifestyle
    Cassandra Klatzkow
    Lifestyle
    Sophia Anderberg
    Home
    Jannike Ebbing
    Lifestyle
    Sara Che
    Mode
    Mathilda Weihager
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Emelie Walles
    Lifestyle
    Evelina Andersson
    Hälsa
    Joanna Swica
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Mode
    Imane Asry
    Lifestyle
    Fanna Ndow Norrby
    Hälsa
    Jenny Sunding