Vågar jag gå offline?

Heeej fina ni!

Hoppas ni har det underbart i värmen. Här har vi avnjutit några timmar på stranden och nu varit hemma ett tag, duschat, hämtat paket och bara slappat. Jag funderar på att dra ut och köra lite intervaller när det börjat svalna av lite och sen blir det att avnjuta ett kvällsbad ikväll. Resten är för tillfället oplanerad, vi får helt enkelt se. Jag bestämde när Rasmus gick på semester att vi ska bada minst en gång om dagen under dessa två veckor. Ett mysigt mål tycker jag, för att liksom suga ur så mycket som möjligt av just denna sommaren <3

Jag har varit lite inne på att våga ta lite semester iår. Kanske inte en hel vecka men i alla fall några dagar där jag tänker vara helt offline. Helt sjukt att jag skriver vågar. Ett sant bevis på att det behövs, verkligen. En vecka känns länge, av den simpla anledningen, jag älskar mitt jobb!! Men jag tror verkligen några dagar offline skulle vara nyttigt, faktiskt. Denna veckan går inte, men nästa vecka eventuellt. Därav kan det blir lite sporadiskt här på bloggen just nu! Jag vill försöka få ut så mycket som möjligt av dagarna tillsammans med Rasmus nu när han är ledig. Men jag återkommer om jag ska gå totalt offline i nästa vecka, lovar 😉

Här kommer lite härliga bilder från helgen. Den spenderades med utflykt till bland annat Danske Fall. Har ni inte varit där och är sugna på ett utflyktmål i närheten av Halmstad rekommenderar jag verkligen detta, så fantastiskt fint.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!