En hälsningar från sovrummet!

Godmorgon helg och godmorgon gänget! Ledsen för min lite lata uppdatering, snarare utebliven… Men som sagt, Rasmus har semester denna och nästa vecka och jag försöker ha lite jag med… Detr nästan det svåraste med detta jobbet tror jag, att ha semester. Det är svårt att slappna av liksom på något vis. Men det är förmodligen hälsamt det med, allt som handlar om att utmana sig själv är väl hälsosamt?

Anyway, den senaste dagarna har bestått av stranden, lite premiär för Fia på after beachen i Tylösands avslutning. haha jaaa btw, första gången jag överhuvudtaget vistades där ute igår på hela sommaren, pytteliten i jämförelse med med förra sommaren. Ack blev jag påmind om varför, HELVETE vad folk! Det saknar jag minsann inte, det vill jag lovar er.

Semestern fortsätter, idag dra vi till Värnamo ihop med svåger och svägerska med barn! Det blir vattenskoter, gött häng, och förhoppningsvis sol! Det ska bli lite sämre väder tydligen, alldeles lagom när man åker till platsen man kan andas på, inte sant 😉

Nu ska jag stiga upp och sätta igång att packa hörrni, hörs imon! Jag lovar! ❤

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • jag tycker alltid att dina bilder är jättefina men på senaste har jag börjat fundera… Du förespråkar det naturliga osv men ändå lägger du oftast upp de bilder där du poserar som mest. Där du står på sätt som smickrar din kropp och skapar illusioner. Blir det inte lite skevt då?

  Ett tag sedan började jag även följa dig på IG och där visade det sig i din story att även om du kör på ”kravlösa intervaller” så är det fortfarande träning som visas nästan varje dag. Det i sin tur kan upplevas som något hetsigt och en TW, kanske.

  Inget påhopp utan mest funderingar. Jag förstår att balansgången är svår.

  Linn 2018-08-08 13:21:20
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Hej Linn. Jag försöker lägga upp bilder som är varierande. Du kanske ha missat de inlägg där jag lagt upp min så kallade mellanbilder, de bilder som tas i mellan fotograferingarna… Att posa faller sig ganska naturligt när man står framför kameran och jag anser inte att det blir skevt. Syftet med min instagram och min blogg är att visa min kropp, som den ser ut, ur de perspektiv som jag har möjlighet att visa. Jag vill framhäva min kropp, dess celluliter och dess bristningar, för mig är det syftet. Men med tanke på denna kommentar märker jag ju att det kanske är dags att ladda upp en så kallad mellanbild igen snart. Går jag igenom mitt flöde på Instagram så har jag för inte jättelängesen lagt ut två filmer, en där jag dansar och en där jag går på stranden, där jag inte alls posar utan tillåter alla att se min kropp precis som den är, där och då. Det har även lagts upp en såkallad mellanbild både den 20 och 28 juli.

   När det kommer till min träning visar jag det just för att jag anser att motion och träning är viktigt. För mig har just motion en viktig del i kroppspositivitet, att ta hand som sin kropp inifrån och ut. Inget ska på något sätt ta överhand, utan det handlar helt enkelt om en balans i mellan allt. Jag visar inte endast träning på min instagram, jag försöker att visa en helhet av mitt liv där klippen innefattar olika frekvenser av mitt liv, men som du säkert förstår visar jag långt ifrån allt. Likväl om jag skulle lägga upp en bild på en godisskål en dag, innebär ju inte det att det är det enda jag ätit på hela dagen bara för attt jag inte dokumenterat resten. Förstår du? Jag kör just kravlös träning för att det funkar för mig då jag inte klarar av just prestation när det kommer till träning. Heller inte krav.
   Jag vet inte vad du menar med TW så det kan jag inte svara på… Men jag hoppas du fått svar på dina funderingar.

   Kram Fia

   sophiaanderberg 2018-08-08 17:27:53
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!