PLUMP och nakenbad!

Visst stämmer ordspråket ”Borta bra men hemma bäst”, i alla fall nu när man äntligen hittat hem. En stad där man trivs och vill leva. Men jag har två hem, ett i Värnamo och ett i Halmstad. Dessa två hem är viktiga på två helt olika sätt och det är lika skönt att både komma hem och åka ifrån båda hemmen så att säga. Så ”Hemma bra men hemma bäst” passar väl egentligen in bättre på mig.

Vi har haft två helt fantastiska dagar hemma i Värnamo. Som vanligt faller det ett lugn över mig när jag kommer dit och jag glömmer liksom att det finns ett liv bortom den lilla småländska skogsoas vi där lever i. det är så otroligt härligt att helt utan att behöva anstränga sig, släppa prestation, krav och tvång för ett tag och bara koppla bort.

Klänning här (Klick!) || Recept på Rasmus magiska burgare här (Klick!)

Grillförbudet var hävt där hemma, därav blev det givetvis grillat, nakenbad, ett nostalgibesök till Apladalen för att säga hallo till getterna och lek på lekplatsen följt av lek för oss vuxna med Philips vattenskoter. Jag har lärt mig spela PLUMP och förlorat det flera gånger och därav fått ett nytt favvospel. Jösses vad roligt det är. Har ni testat det!? Som en följare kommenterade på Instagram ”Plump måste ju vara årets semesterspel”. Och jaaa, finns det något roligare än att spela kort? Helt seriöst!? Jaa klart det finns saker som är roligare men det är ju sjukt roligt att bara koppla bort användandet av mobiler och njuta av varandras sällskap. Mer sånna här helger i stugan tack. Oavsett om det är sommar, eller vinter, MEER!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!