Ska vi bo kvar i huset?

Alltså håller ni med mig om att hemmet och all dess innebörd( det vill säga inredning, städning.. allt) hamnar lite på vänt under sommarperioden? Jag har haft noll motivation till hemmet de senaste månaderna om jag ska vara helt ärlig. Det som i våras påbörjades las liksom lite på hyllan och varken jag eller Rasmus har ansträngt oss speciellt mycket för att få klart det vi påbörjade. Vi har levt med ett kök utan handtag på luckorna… Ett stort betongbord (som krävdes 9 man för att få rätt på by the way) som stått oinrett mitt i de rummet som tidigare var vårt vardagsrum men som nu är på väg att bli ett underbart, bohemiskt, hemmagjort matsalsrum. Dels är det sommarens fel, men också har tankar snurrat om vi ska bo kvar eller inte… Vi har kollat lite löst på hus, varit på någon visning men njaa, det är lite som strular innan vi kan komma till skott.

Men så, igår, fick jag som en höstfeeling sköljd över mej… Jag fick feeling att började där jag avslutade i våras. Fortsätta med mitt kontor, fylla ut hyllor med söta tidsskriftssamlare och pärmar. Köpa onödiga men otroligt söta små förvaringslådor att förvara saker på skrivbordet i. Tjaaa, jag fick helt enkelt en motivation att skapa ett alldeles magiskt hem här hemma. Betongbordet är fantastiskt och ja, även om det är ett jäkla åbäke rent ut sagt, är jag otroligt lyckligt lottad att ha en pojkvän som älskar att fixa och dina här hemma. Och jaaa, jag insåg hur mycket jag älskar allt med detta huset. De franska dörrarna, de gamla trägolven…  Allt! Planlösningen suger, verkligen men åh, det har sin charm och jag trivs verkligen här… Så jaaa, den där flytten kanske får vänta lite trotsallt. <3

Idag har jag därför handlat plastblommor för 700 spänn (Observera att detta är INKLUSIVE 20% rabatt) med motiveringen om att det i vilket fall som helst blir billigare i längden om man ska hålla på att köpa så extremt mycket första blommor så det rymmer den vasen. Vasen är också nyinhandlad och jag hittade vårt magiska porslin, fortfarande nedpackat i kontoret, som vi köpte på Rhodos. Vi kollar matsalsstolar som troligtvis blir köpta till veckan och jag sitter just nu och avnjuter synen av detta rum.. Jag menar huuur fint??? Visst det ser lite kalt ut nu, utan stolar och saker på väggarna men visst har det potential? 😀

Kruka Blomsterlandet || Plastblommor Söstrarna Grene || Porslin Handgjort från Rhodos

I vilket fall som helst, jag vet att jag inte får säga att det är höst för visst, det är det inte, men kan inte låta bli att se fram emot det och allt som komma skall. Jag känner hur mycket energi jag laddats med under denna sommaren. Helt jävla underbart är vad det är.

PUSS!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kom in på din instagram av en slump, du var i mitt flöde! Och shit vilken inspiration du är, så himla coolt av dig att stå på dig och vara dig själv. Självklart att man ska vara stolt över sin kropp. ???
  Började bläddra i din blogg och blev totalt förälskad av bordet som ni har gjort i betong. ? hur gick ni till väga som?

  Mvh Nathalie

  Nathalie 2018-08-22 10:35:52
  Svara
 • Att långsamt fylla ett hem gör att det blir personligt, det syns verkligen <3 Inget färdigt "ljust och fräscht och prylar jag såg senast i inredningstidningen." här inte!! Grattis till en go gubbe!

  Malin 2018-08-14 18:26:25
  Svara
 • Suuuuuperfint!
  Huset är ju kanon mysigt… ??☀️

  Annika 2018-08-14 18:16:49
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!