Tack för allt!

Det är svårt att få ner det i ord. Så mycket man har att vara tacksam över trotsallt. Och det är verkligen precis vad jag har varit under den här tiden. Så jävla tacksam. Jag vet att det är svårt att acceptera att vissa saker är över, jag känner detsamma… Men samtidigt stängs en dörr och så öppnas ju en annan. 

 

Att säga att hösten är här är väl lite att ta i kanske, det köper jag. Men i vilket fall som helst är ju semestrarna över för många. Men ack vilken semester sen. Vilken sommar vi har haft. Sen maj har det varit AMAZING rent it sagt. En sommar som man inte sett på så många år… Något som gjort att jag är fulladdad med energi och pepp. Solen gör mycket med en. Den fyller på alla depåer med ork och lust, tycker i alla fall jag.

Listan blir lång om jag skulle räkna upp alla underbara, minnesvärda glimtar från denna tid. Sommaren 2018. Rhodosresan, alla dagar på stränderna här i Halmstad, känslan att gå ut på altanen och plocka de där perfekta röda tomaterna och göra en underbar mozarellasallad, middagarna på altanen, picknickarna ute i Grötvik, kvällspromenaderna, svettiga intervallpass, kvällsdopp… Jaa, som sagt, listan kan fortsätta i en evighet och summan av kardemumman är väl egentligen ; TACK sommaren 2018… Jag hoppas på ett varmt och skönt avslut på sommaren augusti ut och sen en fortsatt ljummen och färgglad höst. Vilka glimtar har ni från sommaren som varit? Vilka är era absoluta favvominnen?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Underbara bilder . Tacksam att du finns i våran familj❤️

    Lena 2018-08-15 16:59:05
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!