Veckans lista: Humörsvängningar och vad händer med huset?

Heej kompisar! Läget? Hoppas ni haft en fantastisk helg! Min har varit fullproppad med saker. Roligt men som jag sagt innan. Man märker direkt om man inte haft tid för återhämtning och vila under helgen och att direkt hoppa in i en ny arbetsvecka. Jag har bestämt att ha en dag helt off denna veckan, inget jobb, ingen klocka. Bara jag och det jag känner för att göra just då! Skönt!

Det var extra skönt att starta dagen med massage idag. Har den senaste tiden går sjukt ont i huvudet och jag tror det kommer ända ner ifrån benen, rumpan och svanken. Dags att ta det på allvar, blir massage var tredje vecka från och med i morse ❤ Men först , en recap på veckan som varit!

Veckans Mående:

Det har varit en liten berg och dalbana skulle man kunna säga. Känner mej väldigt trött och utmattad nästan hela tiden, jag vet inte riktigt vad det beror på men fortsätter det bör jag kolla upp det. Det gör att jag blir otroligt känslig och får ett ganska svängigt humör! Jag hoppas verkligen det bara är tillfälligt ?

Veckans Roligaste:

Att få inreda betongrummet! Rummet där vi tidigare hade vardagsrummet har fått bli matsal och Rasmus har gjutet ett underbart bord i betong! Då vi inte vetat om vi ska bo kvar i huset har vi låtit allt stå lite på vänt… Tills i förra veckan då jag gick all in på att börja inreda ?

Veckans Köp:

Haha kan man säga plastblommor för 700:-? ? Isf det, och den nya monsters jag köpt då den andra dog rätt extremt!

Veckans Skräll:

Att vi ska bo kvar i huset. Det var som en sten som lättade när vi äntligen bestämde oss. Vi har varit enormt uppspelta båda två den senaste tiden och på något sätt var det skönt att få veta att det blir till att stanna ?

Veckans Drömma- Om:

Olika husprojekt har varit fokus. Fortsätta med köket och göra det klart, förhoppningsvis göra sovrummet större. Jacuzzi och tavelväggar. Ja listan kan göras lång ?

Veckans Misslyckande:

Att Märta har klivit på min dator så muspekaren har gått sönder!? Ja jag behöver väl inte ens berätta hur irriterad jag är! Så nu får jag blogga på mobilen och får lämna in datorn i veckan! Skojj!!

Veckans Mysigaste:

Middagen med Millan i måndags.

Bara hon och jag, god mat på Bulls och en jävla massa prat! Tänk att jag skulle få en sån svägerska ? Lyckost mig!!

 

Veckans Godaste:

Gårdagens pollykladdkaka (recept kommer imon). Jag säger bara; detta är det godaste jag någonsin bakat!

Veckans Tacksamhet:

Att jag får vara frisk och har möjlighet att följa det jag alltid velat med mitt liv ? Som sagt, ibland måste man stanna upp och tänka på allt man har! Det gör jag alldeles för sällan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Bästa Fia ❤️

    Lena 2018-08-20 21:52:12
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!