Färgglada Kimonos, mönstrade klänningar och mjuka favvobyxor. Här kommer mina favoriter från Indiskas nya kollektion!

Jag är så jävla stolt över detta samarbetet! Indiska har sen länge varit en stor favorit hos mig och speciellt sen jag fann kärlek i den bohemiska stilen. Jag älskar ju allt som är färgglatt och bekvämt, mönstrat och galet! Det är vol knappast en hemlighet att jag älskar kimonos och mönstrade klänningar samt bekväma byxor! Och just detta är ju Indiska BÄST på!

Skönaste byxorna med hög, mjuk midja här (Klick) storlek L|| Vit basic T-Shirt här (Klick)  storlek M|| Lila Kimono här (Klick!) Storlek M

Lila Tunika här (Klick!) Storlek L

Dessutom har Indiska tagit ett steg i rätt riktning! Att de har utökat sina storlekar är verkligen fantastiskt och så värt att lyfta. De har valt att justera sina storlekar både uppåt och neråt, verkligen bra, det är lätt att det blir åt det ena eller det andra hållet endast. De har också valt att visa flera kroppstyper av modeller på hemsidan i samband med denna nya höstkollektion som då stödjer de storleksändringar dem gjort i sitt stortiment. Jag älskar företag som gör medvetna förbättringar för att värna om ungas som äldres psykiska hälsa. Vi behöver se fler kroppar samt olika kroppstyper i medier, på modeller och på hemsidor. Ingen kan göra allt men alla kan vi göra något för att förbättra synen på våra kroppar.

Gul långklänning  här (Klick) Storlek L

Gul långkjol här (klick!) Storlek L (Skulle kunna ha en storlek M)

Mönstrade byxor här (Klick!) (Storlek L, skulle kunna ha storlek M) || Matchande Kavaj här (Klick) Storlek M || Grön T-shirt här (Klick!) Storlek M

Lila klänning här (Klick!) (Storlek M)

Favoriterna från alla dessa fantastiska outfits är svårt att välja men om jag måste välja… Den gula långklänningen och de svarta byxorna ihop med den lila kimono. De svarta byxorna har en mudd i midjan som nästa går hela vägen upp till under bysten i mjukt bomullstyg. Kimonon är ju bara allmänt mjuk och skön och klänningen, jaaa men kolla färgerna, hur underbart!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Tycker att du är så jädrans häftig, vilken förebild du är. Jag blir glad när jag läser dina inlägg, Glad och inspirerad. Du kan benne mig lysa upp vilken tråkdag som helst. TACK!

    Lina 2018-08-23 10:26:48 http://www.alfengard.blogspot.com
    Svara
  • Outfiten med den gröna toppen var helt klart snyggast, som stark tvåa kommer den med lila kimonon.

    Charlotte 2018-08-21 20:23:49
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!