Hur gör jag för att bevara hårfärgen?

Heeej hörrni!

Hoppas allt är bra med er! Här firar vi Rasmus fördelsedag idag! Eller ja, inte just nu , men i morse och ikväll ? Just nu ligger jag i sängen och vilar lite med rena rama Rolf på i bakgrunden. Bra torsdag helt enkelt ?

Nu hörrni, nu ska ni få se. Gårkvällen spenderades i frisörstolen. Hela 4 timmar med tvätt, lite blekning och sen färg. Och herrejösses så nöjd jag är! Som vanligt är det svårt att få fram färgen på. det är helt enkelt rött och superrosa i längderna ? Jag älskar det!

Att håret jag hade innan påminde om vår torra gräsmatta här ute nu är nu knappast en hemlighet! Har ju varken klippt mej eller färgat det sen i mars, så sjukt längesen. Det var äntligen på tiden.

Ni är många som frågar om just mitt hår, färgerna och hur jag gör. Jag färgar det alltid hos frisör numera, därav det fantastiska resultatet. Däremot krävs det en del jobb även på hemmaplan för att bevara hårfärgen. För att ha dessa starka kulörer är verkligen inte lätt ? Och tro inte att du ska kunna anvönda någon form av ljusa handdukar. Noope, det färgar av sig, och det färgar av sig länge. Typ hela tiden.

Men jag har samlat ihop lite tips till er som undrar hur jag sköter håret och hur jag gör för att bevara färgen 🙂

Mina hårtips:

 • Tvätta inte håret för ofta. Jag tvättar mitt två ggr i veckan.
 • Resterande dagar används torrschampo
 • Använd färginpackningar för att bevara hårets färg.
 • Jag försöker att undvika att doppa håret i saltvatten.
 • Jag använder nästan inga produkter alls i mitt hår.

Min hårvårdsrutin:

Som jag skrev tvättar jag endast hå

ret två ggr i veckan för att inte slita på färgen. Varannan gång tvättar jag det mwd schampo, vanlig inpackning och balsam och andrs gången använder jag en färginpackning.

När jag använder färginpackning tvättar jag först håret med schampoo och låter det sedan lufttorka. Därefter har jag i en färginpackning i torrt hår i cirka 1 timme ( jag berättar nedan vilka inpackningar jag använder) . därefter skjöljer jag  nogrannr ur inpackning och avslutar med balsam 🙂

 1. Rosa inpackning här (klick!) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tips! Jag blandar alltid in färginpackningen i mitt balsam eller inpackning. Så är det en liten färgklick med varje gång ???

  Anna 2018-08-24 07:31:46
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!