Följarfråga: Kan vi inte få se mer bilder från ert hem? – Joooo klart ni får, häng med!

God eftermiddag mina fina! Hur mår ni? Själv mår jag fint… Lite söndagsseg men det är väl inget ovanligt? Så skönt att ha en söndag hemma. En dag för återhämtning där man bara kan göra det man känner för. Sitter i sängen och blickar ut över matsalsrummet. Höstsolen skiner in genom fönstret och det är så härligt varmt ute men samtidigt lite kyligt. Huset är nystädat och vi har ätit pizza till lunch, Rasmus är ute och bygger staket och ja varvar mys med Märta och Elsa med rena Rama Rolf och bloggning. Mys.

På tal om matsalsrum. Ni är enormt många som önskat bilder på vårt hem samt lite prat kring det. Så roligt att ni gillar det. Sen vi bestämde oss för att bo kvar har motivationen till att fixa och dona kommit tillbaka och jag bara totalälskar det. Flera av er har undrat om betongbordet Rasmus har gjutit och jag lovar att luska fram lite mer info kring det och meddela er 🙂 Men tills dess, här kommer några glimtar på vardagsrum, matsalsrum med betongbordet och dess nya stolar samt sovrummet (som ni iof har sett innan). Jag älskar hur jag äntligen känner att jag lyckas framkalla den där känslan jag vill ha fram. Det bohemiska och hemtrevliga. Jag tycker de där mörka färgerna och de klassiska mässingsdetaljer varvat med marmor är assnyggt, men också lite uttjatat. Jag älskar färger, och att kombinera färger med växter. Marockanskt och bohemiskt inspirerar mej, och jag varvar mellan en kombination av de båda. 🙂

Kuddar härifrån (Klick!) samt några från Fynda i Falkenberg || Soffa Ikea || Marockanska sittpuffar här (Klick!)

Liknande ljuslykta och massa andra ljuslyktor här (Klick!) || Stolar här (Klick!) || Kruka Blomsterlandet || Porslin Rhodos

Påslakan Här (Klick!)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så fint ni har det ? Var är era mattor ifrån? Är på jakt efter en ny matta att ha under matbordet och en att ha under soffan ☺️

  Johanna 2018-08-26 22:15:18
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Åh dom glömde jag länka till ser jag nu ?❤ Sorry! Den i tvrummet är från fynda, den under matsalsbordet är från Ellos ?

   sophiaanderberg 2018-08-27 09:05:14
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!