Veckans lista: Drömmar i uppfyllelse!

Godmorgon mina fina kompisar! Måndag igen… Veckorna består av måndagar och fredagar nu för tiden. Men denna veckan har jag sett fram emot. I slutet av veckan, tors-och fredag har jag mitt allra första modelljobb… Jag ska jobba med New Body och plåta material för deras vårkatalog. Hur coolt? Så enormt roligt att få vara en del av detta. Ser fram emot det med spänning och nervositet blandat med lite ångest. Ni vet min separationsångest gör det jobbigt att sova borta, men samtidigt känner jag mig trygg i det på något vis. Svårt att förklara, som vanligt 😉

Vad har ni för spännande planer inför veckan? Ska ni gå utanför er comfortzone?? 🙂 TELL ME!

Veckans Mående:

Det var strålande faktiskt. Iaf mindre humörsvängningar än veckan innan 😉 Nä men skämtosido, jag mådde bra i förra veckan 🙂 Kände mig liksom som Fia 🙂

Veckans Roligaste:

Måste ha varit kampanjen med Indiska jag äntligen fick göra. Jag har alltid drömt om att få jobba med dem och aldrig hade jag trott att det skulle vara på den nivån tillsammans med Metro Mode. LOVE!!!!

Veckans Köp:

Hmm köpte jag ens något  i förra veckan??

Veckans Skräll:

Att jag igår njöt av något så simpelt som att klippa gräset. En sån där handgräsklippare ni vet.. Jag fick feeling och klippte hela gräsmattan med den igår, allt som allt tog det väl 10 minuter. Va tusan ska man med en sån där eldriven och självgående sak till när man kan göra något så härligt?? 🙂

Veckans Drömma-Om:

Jag har funderat mycket kring höstens mål, även mål för livet framöver. Jag älskar mål. Det är inga krav, mer riktlinjer som gör mig så peppad på att fortsätta. Jag ska skriva höstens mål idag och dela med mig av dem här i veckan 🙂 Livet är fan fantastiskt! <3

Veckans Misslyckande:

De där 10 000 stegen har gått riktigt dåligt i veckan 😛 Men så är det helt enkelt ibland!!

Veckans Mysigaste:

Mitt frisörbesök!! Och åh så nöjd jag blev med håret. Tänk att jag varit en riktig fegis innan. Inte vågat varken klippa eller färga. Nu älskar jag förändringen och dessa skrikiga färger i håret!

Veckans Godaste:

Svärmors kålpudding. Stod seriöst och åt den kall med sked direkt från formen. Jösses så gott!!

Veckans Tacksamhet:

Familjen! Då menar jag min familj, Rasmus familj, alla som står mig nära. Ni har gett oss så enormt mycket kärlek i veckan som varit! tack för det! Jag älskar er!  <3

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!