Mål för hösten 2018!

Som jag skrev igår älskar jag ju mål. Mål är faktiskt inte något som gör mej stressad längre (det gjorde det förr utan jag tycker faktiskt bara det är peppigt och motiverande nu!

I samband med att jag satte mina mål för hösten läste jag igenom mina mål jag satte för år 2018 vilket faktiskt var ganska intressant. En del av målen hänger med in i hösten 2018 medans vissa har jag lagt ner helt. Livet förändras, man testar saker som kanske inte var min grejj och som man avslutar fast man hade ett högt mål kring det i början av året. Och det är väl lite det jag har haft svårt för innan. Att se mig själv ”misslyckas” med något. Idag ser jag det verkligen inte som ett misslyckande utan som en lärdom. Att allt är inte för alla och allt passar inte alla men det kan man ju inte veta förens man testat, eller hur? I vilket fall som helst tror jag det är lika viktigt att kunna vara ärlig mot sig själv och avsluta ett mål som inte får en att må bra som att skriva mål och motivera sig själv till att ta sig så långt man vill!? Eller vad tycker ni? 🙂

Jag ser mönster kring välmående i mina mål inför  hösten. Jobb blandat med privat ska klinga härligt och glatt i magen, allt som känns jobbigt eller inte roligt (som man kan välja bort, livet är ju inte alltid glatt och roligt och ibland går det ändra på, ibland inte) ska helt enkelt bort och får inte finnas med. Jag är super peppad på hösten verkligen. Det är mycket som händer, både i privata livet och jobbfronten vilket jag älskar 🙂

Har ni satt upp mål inför hösten? Om inte, vill ni/ ska ni? 🙂 Delar gärna med er av era mål och tankar kring det i kommentarerna. Så roligt att höra och läsa om andras mål och visioner 🙂

 

 

Mål hösten 2018

Privat:

 • Mindre mobiltid! Jag behöver verkligen sluta slöscrolla i mobilen. Helt sjukt vilket beroende det är. I jobbet absolut, men på min fritid behöver jag verkligen mindre mobiltid i höst!
 • Fortsätta renovera hemma! Vill få färdigt köket och lite andra smådetaljer samt den nya hallen som ska påbörjas. Det är jätteroligt att renovera men det är fan roligare när det är färdigt 😉
 • Fortsätta vardagslyxa! Jag älskar att vardagslyxa. Något så enkelt som att tända en brasa nu när hösten börjar närma sig. Något jag verkligen uppskattar i vardagen är hämtmat, något jag älskar är sushi och det är verkligen något jag gärna lägger lite extra pengar på i vardagen. <3

 • Investera i mitt och Rasmus förhållande! Allt går lite hand i hand här men med investera i förhållandet menar jag att skapa tid för varandra och verkligen visa varandra uppskattning. Att ta varandra för givet är det ett stort NONO enligt mig, därför tycker jag det är sjukt viktigt att prioritera varandra och det man har tillsammans.
 • Hitta på minst 1 rolig sak i månaden! Med det menar jag exempelvis en resa, en biokväll, åka till Gekås, olika utflykter… Tja, något man helt enkelt hittar på utöver det vanliga och som får en att må bra. 🙂

 • Mindre Stress! Detta gäller väl egentligen både privat och i jobbet. Stressa är verklige något jag vill ha mindre av i höst. Det är bara jag som kan styra det, dels genom att inte boka in så satans mycket om dagarna, men också genom att se över min tid och verkligen lära mig att prioritera.

 

 

Jobb/Karriär: 

 • 5-6 timmars arbetsdag + någon timme på kvällen! Det är många fördelar med att vara egen företagare men risken är väldigt stor att man jobbar nästan hela tiden. Därför är det sjukt viktigt för mig att sätta upp tider då jag jobbar och inte jobbar för att kunna hålla isär jobb och privatliv när man jobbar hemma <3

 • Fokusera på de jobb som ger pengar! Samarbetspartners som inte kan se värdet i de jobb vi influencers och creators faktiskt lägger ner och som erbjuder produkter i betalning är inte värt att lägga någon energi på. Jag kan inte betala hyra, mat, kläder, inredning och annat med diverse produkter olika företag vill skicka till mig 🙂 Då är det heller inte värt att lägga tid på om de inte förstår värdet att jobba med mig 🙂
 • Jobba med projekt som ger en bra magkänsla! Det är lätt att ta vatten över huvudet när man är driven. Jag måste försöka att bara jobba med projekt och företag som känns bra i magen helt enkelt 🙂
 • Får rullning på projekt! Har två stora projekt på gång som jag får få i rullning i höst 🙂 Åhh blir helt pirrig i magen!!

 • Ordning på min bokföring! Jag ska sitta en gång i månaden med min bokföring, PUNKT! Det är ju så tråkigt att jag skjuter på det varje gång och det blir bara mer att göra för varje gång på det viset. Så skärpning Fia!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag ville verkligen vara klara alla delar själv när jag var egenföretagare och satt där med min bokföring trots att jag kände mig som en idiot varje gång. Till slut skaffade jag mig en revisor som gjorde allt det tråkiga och då kunde jag fokusera på mina uppdrag och på att skicka fakturor och det var det bästa beslut jag tagit! Eftersom jag var ensam i företaget skapade det inte superdupermycket jobb för revisorn och det blev en ganska liten kostnad för mig – sån WIN! Kanske inte en väg för dig men ett tips för mig om bokföringen drar ner det roliga med jobbet! ????‍♀️

  Victoria 2018-09-02 15:01:49
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Jag funderar på det. Siffror och sånt är verkligen inte min grejj. Det fastnar liksom inte, ser ingen logik i det! Kanske får bli något att göra i nästa år 🙂 Än så länge lyfter det mig otroligt mycket att jag faktiskt vågar göra det själv. Man lär sig mycket

   sophiaanderberg 2018-09-03 14:52:14
   Svara
 • Fan vad grym du är!!! <3
  kramis

  Molly Olsson 2018-08-28 13:02:39 http://hlsofreak.myshowroom.se
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!