Smygtitt på bilder från fotograferingen med NewBody!

Glad fredagskväll fina ni! Jag landade precis i soffan. Ni ska bara veta hur skönt det var! På med mjukiskläderna och att landa i soffan är väl bland det mest avkopplande som finns. Tacos är planerat och här ska vilas, vilas och vilas. En fredagskväll i min smak, helt klart!

Vilka dagar jag har haft ? Så otroligt roliga, intensiva och lärorika. Vilken känsla att stå framför en fotograf och bli plåtade i vinklar man kanske inte vanligtvis blir plåtade i, både lärorikt och otroligr roligt! Jag bjuder ju som vanligt på mitt leende, det är väl i stort sätt de ansiktsuttrycket jag kan förmedla ?

Så inspirerande att få jobba med företag som förstår hur viktigt det är att framhäva de olikheter som gör oss alla unika! Det är en ära att få vara en del av er katalog 2019 ska ni veta! Hejja er och alla som deltagit i denna fotograferingen! Grymt bra jobbat allesammans!

Jag lovar att visa fler bilder från fotograferingen vid annat tillfälle. Men här kommer några, direkt tagna ur fotografens kamera ?

Trevlig fredag! 

Foto: Henrik från adstream tillsammans med NewBody!

Modeller från höger: FIA ( jag) , Robert ( Gretchen) och Neta ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh så kul att träffa dig. Du är verkligen underbar och vi blir jättebra på bild tillsammans. <3

  Gretchen 2018-09-01 08:14:13 http://gretchen.se
  Svara
  • Svar på Gretchens kommentar.

   Men verkligen detsamma! Så roligt att få plåtas med dej. Men självklart, får jag stå bredvid en sån snygging som du, klart man skiner 😉
   Hoppas vi för möjlighet att ses igen snart!

   sophiaanderberg 2018-09-03 14:50:53
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!