Veckans lista: Förväntningar, ångest, rädsla, lycka och glädje… och en hemligheter!

Tjaaaaaa bloggen och heeeej alla kompisar! Har ni haft en fin helg? Ursäkta min frånvaro för er som saknat mej, har varit så galet trött och försökt att koppla bort allt vad sociala medier heter för några dagar. Jag tar målen 2018 på största allvar, mindre mobiltid behövs 😉 Men så lätt blir ni inte av med mig, jag ska inte blogga mindre, jag loovar. Ibland behöver man bara ett litet break <3 Måndag, vilket innebär… VECKANS LISTA!!!!!!

Veckans Mående:

Oj, jag har känt enormt mycket. Förväntningar, ångest, rädsla, lycka och glädje… Allt inom loppet på en kort liten vecka. Det händer otroligt mycket nu och jag längtar verkligen tills jag kan berätta allt som pågår just nu! Jag vill inte va den där typiska bloggaren som bara ”åhhhhhhhhh, det händer så mycket kul nu… MEN jag kan inte säga vad!!”. Okej, det är kanske precis vad jag är just nu, haha. Vem fan tror jag att jag är!? Men ja, ett litet tag till får ni hålla er <3 Sorry guys!

Veckans Roligaste:

Var ju helt klart plåtningen med New Body i slutet av förra veckan! Vilket team, vilken fotograf, vilka modeller runt omkring mig och vilket företag New Body är. Det är en ära för mig att få jobba med dom och att få vara en utav modellerna i deras nästa katalog!! <3

Veckans Köp:

Har jag hållt i pengarna så pass bra att jag inte köpt något i förra veckan heller? Hmm, känns ju lite för bra för att vara sant… Jo förresten, köpte massa Hus & Hem magasin på Myrorna. Sjukt bra. Dom är ju svindyra i vanliga fall, men jag som ändå ska klippa och klistra från dem behöver ju inte ha nya sådana. 5:- st är väl lagom? 🙂

Veckans Skräll:

Att jag funderar på att starta bloppis på Instagram eller i någon app. Jag la ut en omröstning och fick sååå positiv feedback! Är väl kanske ingen skräll men har tänkt lite på det innan och bara njaaaa, palla. Men nu känner jag mig faktiskt taggad på det och älskar att så många var taggade! Det är ju faktiskt miljövänligt också 🙂

 

Veckans Drömma-Om:

Har ägnat mängder med tid på att leta höstkläder. Ska rensa ut min garderob på ALLT jag inte använder ( jag är sämst på att rensa ut) och köpa nya, bekväma och mysiga höstkläder. Stora mjuka klänningar ocg värmande koftor önskar jag inför hösten.

 

Veckans Misslyckande:

Alltså jag funderar seriöst på att ta bort denna punkten.. Vadå veckans misslyckande?? Man väljer själv om man misslyckas med saker och om man ska klandra sig för över det. Jag hade exempelvis satt upp massa mål i min Drömkalender för augusti månad. Det va inte många jag uppfyllde från den listan ska jag säga till dej, jag var lat. MEN det är okej! Det är ju inget misslyckande för det… Tycker inte jag iaf 🙂 Såå nää, inget misslyckande 🙂

Veckans Mysigaste:

Igår, söndag, när Rasmus föräldrar var här och hjälpte till att bygga staket och röjja i trädgården. En så enkel och mysig dag helt enkelt <3

Veckans Godaste:

Chokladkakorna för 5 kronor från Lidl och Ballerinakexen jag fick i ett utskick från Cellbes. MUUUMS!!

Veckans Tacksamhet:

Livet i sig! Att jag får vara frisk, att jag får leva det liv jag vill leva. Att jag jobbar på ett sätt jag alltid drömt om att kunna göra. Att jag känner mej förväntasfull, glad och tillfreds <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej 🙂 Det är svåååårt att inte tro/hoppas på att du har en bebis i magen som är upphov till alla känslorna ☺️❤️ Du är fin och bjuder på otroligt trevlig läsning!

    Jas 2018-09-03 21:53:31
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!