Tips på vegetarisk pizza!

Här sitter jag i pyjamas och väntar på att den rosa inpackningen i håret ska sköljas ut. Ikväll vankas det grill och spelkväll hos vänner, en fortsatt härlig kväll på en härlig dag! De senaste helgerna har skrikit AVKOPPLING, något min kropp verkligen skrikit efter också den senaste tiden. Lite shopping, kombinerat med hårtvätt och ansiktsmask, en bok ute på altanen och middag med vänner är väl ändå den bästa kombon!?

Efter att ha spenderat denna sommaren ( vår första sommar ihop) med Rasmus har han lyckats få mig att tröttna på Karre. Sks vi grilla så är det karre och pottisgratäng som gäller för hans del och jag klarar inte av det ? För mig blir det lax ikväll, något som är så mycket godare tycker jag och något jag måste bli Så mycket duktigare på att äta. Fisk överlag! Har ni bra recept på fiskrätter? Hjälp mej gärna genom att kommentera! Till er som inte vet vad ni sks äta ikväll tipsst jag om denna godingen här nedan!! Enkel, snabb och satan så mumsig! Hemmagjord vegetarisk pizza med mozarella , valnötter och honung. Klicka här för recept!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Lax med sojamarinerade grönsaker är så gott! Och salladen är god att värma lite tillsammans med laxen dagen efter.
  https://www.ica.se/recept/sallad-med-sesamstekt-lax-och-sojamarinerade-gronsaker-718305/

  Charlotte 2018-09-09 22:16:37
  Svara
 • Fisk, speciellt lax är så enkelt att göra och brukar sällan sitta och planera utan tar bara det som finns i kylen men en av mina absoluta favoriter är ugns lax med pesto och parmesan på. Till brukar jag ha haricotverts, pinjenötter och stekta små bitar bacon i ett och sen ris. Ser man till att laxen inte är för länge i ugnen behöver man ingen sås heller!

  Ett annat enkelt recept är att köpa kallrökta lax skivor som du lindar över en bit av en smaksatt salladsost exempelvis (osten går att byta ut efter smak), steker, tillsätter lite matgrädde och vatten, kryddar och kokar potatis med.

  Väldigt simpla och snabba recept 🙂 Den översta går att göra helt vegetarisk också.
  Hoppas något faller i din smak!

  Theresa 2018-09-08 15:42:21 http://minasvenskaar.wordpress.com
  Svara
 • Denna Fisksoppan gör ja o den blir så gudomligt god. Munorgasm tio gånger om liksom ??
  Nu har ja inte exakta mått för ja höftar bara.

  Men de ja använder i basen är
  5dl grädde

  Sen har jag i
  Skaldjursfond
  Citronsaft
  Citronpeppar
  Dill
  Lake från räkor (sådanadär färdigskalade i burk)
  Räkor (från lake burken)
  Fisk (vad du tycker om)
  Morötter
  Purjolök
  Potatis (ibland)

  Jag brukar blanda grädde, fond, lake och citronsaft först o sedan lägga i fisk morötter o purjolök för att de ska koka upp o bli klart. (Potatisen kokar jag klar vid sidan om) sen smaksätter jag resten och de sista lägger jag i räkorna ?

  Toppengott och väldigt enkelt ??

  Anna 2018-09-08 15:38:39
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!