Hudvård som inte kostar asmycket… Och som givetvis är grym, såklart!

God eftermiddag mina solstrålar! Här ligger jag i soffan, som igår, och nästan hela dagen idag också. Underbart skönt. Förutom att käkat frukost på ICA Maxi, röstat och varit en runda på kalas ute trädgården har dagen bestått av slappe framför julkalendrar och Astrid lindgren. Det finns ju inget mysigare än att ta sig en titt på film ssmlingen i bokhyllan som är en kombo av äldre julkalendrar, astrid lindgren och disneyfilmer! En söndag i min smak. Vad har ni haft för er hittills?

Fortsättningen av dagen blir nog den samma, sushi och att hålla lite koll på valet blir skillnaden tror jag!

Men nog talat om min lite halvlata söndag, till något ni många undrat efter, hudvårdsprodukter och har produkter. Jag är långt ifrån en skönhetsfantast. Jag är så långt ifrån lösögonfransar, botox och diverse saker man sprutar in i huden för att få både tillslätning och glow. Vad andra gör bryr jag mig inte om, men jag hsr inget intresse för det. Varför släta utvde få rynkor man har när man börjar närma sig 30 liksom… En blir ju inte yngre, och tur är väl det. Det enda jag gör är att färga håret och rengöra ansiktet. Jag noppar inte ens ögonbrynen pga låg smärttröskel. aja 😉

I vilket fall som helst, ni är några som undrat över vad jag använder för produlter när det kommer till rengöring av ansiktet. Som jag nämnt innan hade jag akne förr och kämpade under hela min tonår att bekämpa den med diverse rengöring som skulle torka ut huden. Nu, många år senare, är den borta men jag har aldrig riktigt hittat några produkter jag trivts med. Tvål och vatten har varit vad som använts för mej. Dessutom är ju den typen av produkter ORIMLIGT DYRA, och har man inget genuint intresse för det lägger men ju helst inte dom pengarna, eller?

Jag fick nys om Therese Lindgrens kollektion för Indy Beauty i samband med att jag kom hem från Vietnam och bestämde mej för att testa hela serien. det vill säga, rengöring, dag och nattkräm samt olja. Produkterna är underbara och håller en lagom prisnivå utan att man känner sig rånad.

Dessa produkterna använder jag.

Rengöringsmousse här ( Klick) || Ansiktsvatten här (Klick) || Aniktsolja här ( Klick) || Dagkräm här (Klick) || Nattkräm här (Klick!) || Mudmask här ( Klick)

Går ni in på respektive produkt kommer ni direkt till länken och den produkten samt beskrivning. Min rutin är att jag först använder rengöringsmoussen för att rengöra ansiktet, sköljer av med ljummet vatten och sen använde bommullspads att rengöra ansiktet med ansiktsvattnet. Därefter tar jag oljan och sen avslutar jag med dag elmer nattkräm. Jag är långt ifrån expert ( som ni förstår ?) men detta tycker jag funkar hur bra som helst för daglig rengöring. Och min känsliga hud svarar verkligen bra på produkterna ?

Angående håret och hur jag bevarar färgen använder jag denna produkt (pink pop) en gång i veckan, efter schampoonering och torkat hår lätet jag den sitta i en timme! Det ger grymt med färg ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!