Recept: Snabba Havrescones

Godmorgon fina ni, mina fina kompisar och kamrater! Jag tänker börja med att be er om en tjänst, GE MIG STYRKA och pepp! Just nu känns allt lite inspirationslöst och motstridigt för mig och det är därför det kanske är lite fantasilöst här just nu! Men som jag tidigare sagt, jag är inte mer än människa jag heller och har självklart svackor i vardagen precis som alla andra har 🙂 Då behöver man hitta sitt happyplace och tillåta sig själv att vara just oinspirerande och opeppig. För det kommer vända och det blir sällan långvarigt. Åh kanon, fick precis inspo om att skriva ett inlägg om just detta. Har ju massor av tips till er men som kanske inte alltid är så lätta att ta åt sig av själv. Ibland behöver man bara få vara det helt enkelt, utan att försöka förändra.

Anyyyyyway, idag bestod frullen av mikrovarma scones, fruktsallad och en stor kopp te! Jag gjorde ju scones här om dagen då fick ett sånt enormt sug efter det! Det är ju så galet gott, eller hur? NI va några som frågade efter receptet på Instagram så här kommer det <3 EnJoY!

Påslakanen här (Klick!) || Porslin här (Klick!)

Havrescones

2 dl filmjölk eller yoghurt

2 dl havregryn

2-3 dl mjöl (valfritt mjölsort, jag använde vetemjöl)

2 tsk bakpulver

1 nypa salt

50 g smör

Gör såhär:

Sätt ugnen på 250 grader. Blanda de torra ingredienserna i en bunke och finfördela smöret ner i den torra blandningen. Rör ner filen/yoghurten och blanda till en kletig smet. (Är den för kletig, tillsätt lite mer mjöl) Forma fyra bollar som du redan plattar till och trycker ut på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i 12-15 minuter. De ska ha fått en gyllenbrun färg och vara lite kletiga inuti tycker jag 🙂 Servera med smör, sylt/marmelad och ost och en kopp te. 🙂 MUMS

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tråkigt att du känner dig inspirationslös men de är ju helt okej, och du ska veta att jag i alla fall blir lika upplyft vad de än är du lägger ut på dina sociala medier. Du är ju inte mer än människa så va inte för hård mot dig <3 snart kommer inspirationen tillbaka och tills dess ska du bara vara medveten om hur mycket dina inlägg gör min vardag mer inspirerad. Du är bara bäst. Kram.

    kelly 2018-09-13 17:41:47
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!