Veckans lista: Förr gjorde det mig enormt stressad, ni älskar jag det.

Heeej måndag och hej kompisar! Mår ni bra allesammans? Här mås det fint. En välbehövlig lugn helg med lite fix hemma har det blivit. Precis vad jag behövde skulle man kunna säga. Den senaste tiden har det väl egentligen inte hänt så mycket att berätta. Det har varit lugnt och jag har försökt komma in i rutiner igen efter sommar och semester. Det har varit otroligt skönt måste jag säga, på något sätt känns det som kroppen skriker efter det. Just att inte ha så mycket planerat och inbokat, utan ett enda sort tomrum i kalendern. Förr stressade det mig, nu älskar jag det <3 Med dem visdomsorden kör vi veckans lista tycker jag!

Veckans Mående:

Jag har mått bra! Periodvis ganska trött men väldigt bra. Fram tills slutet av veckan då jag naturligtvis drog på mig en förkylning. Är det fler som är sjuka nu? Något som går? jag hoppas det bara bli det klassiska ”förkyld täppt och sover som en kratta om nätterna”- förkylningen!

Veckans Roligaste:

Tror jag ändå får bli Cellbeshaulen jag gjorde, där jag visade upp mina favoritunderkläder just nu, såg ni den? 🙂 Kika in under mina Highlights på Instagram annars 😀

Veckans Köp:

Mat, mat och mat! Jag la nog faktiskt inte pengar på något onödigt i förra veckan alls? Inte vad jag minns iallafall. har blivit betydligt bättre på att hålla i pengarna… Eller ja, just denna månaden var lite dåligt med pengar så just denna månaden har jag varit illa tvungen 😉

Veckans Skräll:

Förkylningen!?  Precis som att det var det man önskade som ett lite brev på posten nu, såhär efter sommaren… Njaaa, tror inte det!

Veckans Drömma-Om:

Jag har ägnat mycket tid åt framtida projekt i förra veckan. Jag har ju några drömmar jag vill uppnå framöver som har med företagande att göra och där har jag minsann sått en del frön 😉

Veckans Mysigaste:

Att Tessan är hemma från USA och jag fick spendera en heldag med henne i förra veckan. Alla borde ha en peppvän som hon! <3

Veckans Godaste:

Planksteken i fredags. Seriöst de godaste plankorna någonsin med potatismos, fläskfilé och grönsaker. MUMS!

Veckans Tacksamhet:

Att få jobba hemma. Jag har den senaste tiden varit så otroligt tacksam över denna möjlighet jag skapat mig själv efter att jag träffades Rasmus. Att få jobba hemma och styra jobbet helt utifrån mitt mående, känslor och motivation. Den senaste tiden har jag varit väldigt opepp och så får det vara ibland. Då är det skönt att vara sin egen prestation, i sitt eget hem och helt enkelt få styra det hur jag vill. Jag är en känslomänniska och är så glad att jag kan få jobba utefter det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!