En sån rejäl jäkla garderobsutrensning!

Godmorgon (god förmiddag) mina fina vänner <3 Hoppas ni haft en ypperlig helg. Mina har varit lugn och härlig, men nu ser jag framemot nästa helg som ska spenderas i Värnamo. Ska bli härligt att komma dit och känna lite på höstluften i skogen! <3

I slutet av förra veckan körde jag en megagarderobsrensning. Jag hatar verkligen att rensa, för att jag är sämst på det. Jag tycker allt kan passa till något, så hamnar det tillbaka i garderoben och sen använder jag det inte ändå. Men denna gången tog jag mig faktiskt i kragen och rensade ut ordentligt, sånt jag aldrig har använt, sånt jag vet att jag inte kommer kunna ha på ett tag  nu (sommarkläder och dylikt) och som jag vet att jag kommer vilja ha nytt när det väl är dags för den typen av kläder igen. Det kändes faktiskt skönt efteråt! Så nu ska jag bli bättre på att rensa ut kontinuerligt har jag bestämmt. 🙂

Jag ställde ju lite frågor till er på Instagram för några veckor sen, om ni skulle vilja att jag hade bloppis och i så fall hur. Resultatet var ju amazing! Älskar att ni var så taggade på bloppis, framför allt på Instagram eller i någon app som ni önskade 🙂 Jag ska försöka bekanta mig lite med diverse appar och platser där man kan placera sina grejjjer. Men tills dess får ni en lite smygtitt på vad jag har rensat ut 🙂 Jag kommer återkomma när detta är igång, såklart 🙂

Svartblommig klänning, aldrig använd, storlek 40. Fler bilder hittar ni här (Klick!)

Vida, höga byxor i blommigt typ. Aldrig använda, storlek 40. Se bättre bilder här (Klick!)

Som sagt, dessa plagg är bara ett par utvalda, mycket mer finns 😀 Wait and see!

Kraaam på er!!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hahaha! Jag är också sämst på att rensa garderoben. När jag försöker så blir det liksom ”Oj, det här har jag inte använt på 10 år. Det borde jag slänga.” En sekund senare: ”Fast, nääää. Jag kanske kan ha det någon gång. Det är ju snyggt ändå.” Hahahaha! Hopplöst!

    Laila 2018-09-25 18:48:48 http://fotograflailavillebeck.se
    Svara
  • ??? solrosklänningen, vill mer än bautagärna köpa den ???

    Hanna Granados 2018-09-24 14:11:02
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!