”Det är bara proppfyllt med chanelväskor och kaffelatte, perfektion, events med bubbel och guldkonfetti och smink.  Det är inte riktigt jag. ”- Jag behöver er hjälp… igen!!!

Heeeej hörrni! Och glad fredag på er! Här sitter jag med en färginpackning i håret och njuter av fredagskänslan. Planerna har blivit lite ändrade för helgen dock. Värnamo verkar få vänta då vi inte lyckats hitta kattvakt till Elsa och Märtas problem i snippan har förvärrats. Tydligen har hon några resistenta bakterier som orsakar flytningarna hon har haft så länge och som vi också undersökts under stort sett hela sommaren. Det innebär att hon helst inte ska umgås med andra hundar för tillfället, vilket såklart suger då ALLA vi umgås med har hundar, inklusive familj. Så njaaa, inte de roligaste beskedet men jag hoppas verkligen antibiotikakuren hjälper nu! Ikväll blir det därför ett besök på Pinchos för god mat och dryck med Rasmus. Det var längesen vi gjorde något lite extra ihop då jag mått kasst och varit otroligt trött den senaste tiden! Vad ska ni göra i helgen fina ni?

Jag är verkligen ingen typisk bloggare. Jag älskar att blogga men jag är verkligen sämst på att läsa bloggar själv. Egentligen älskar jag det men problemet är väl egentligen att jag inte tycker att jag har lyckats hittat några bloggar att läsa. De flesta bloggar jag tidigare läst tycker jag har spårat ur helt när det kommer till livet överlag. Det är bara proppfyllt med chanelväskor och kaffelatte, perfektion, events med bubbel och guldkonfetti och smink.  Det är inte riktigt jag. Jag vill läsa härliga bloggar som visar LIVET, ja livet, hur det faktiskt är. Det får gärna vara mode involverat, det älskar jag ju! Men jag orkar inte läsa fler bloggar där det BARA handlar om alla events de går på och YOLO, det perfect life!  Jag tror ni förstår vad jag menar? Bloggar om livet, om känslor, familjeliv, härliga bilder, feelgood, attraktionslagen, drömmar, mål… Just nu är de enda bloggarna jag läser Josefin Dahlbergs och YayaNaomis och dom totalälskar jag! Jag vill lära känna personen jag läser om . Jag vill att det ska kännas som att vi är kompisar liksom! Det får gärna vara massor med bilder då jag själv älskar just bilder, gärna färgglatt, gärna bohemiskt men absolut inget måste.

Jag vill läsa om någon som kanske lite mer likasinnad som jag. En influencer som inte har något behov av att vara någon i Stockholms innevärld. Det enda jag vill är att vara er kompis, inspirera er <3

Har ni tips på bra bloggar som ni tror jag kommer gilla? Snälla hit me i kommentarsfältet! Behöver verkligen inspiration!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Känner precis likadant Fia. Din blogg är den enda jag läser. Den är så fantastisk och mitt liv har verkligen förändrats efter jag hitta din blogg. Den ger mig så mycket glädje och hopp. Tack för du är du! <3

  Stor kram / Sofia

  Sofia 2018-10-01 07:17:51
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Men wow! Tack snälla söta du för din underbart fina kommentar ?❤ Jag är så glad att jag får inspirera dej! ❤

   sophiaanderberg 2018-10-01 07:59:51
   Svara
 • Som jag håller med. Antingen är det skumpa varje dag, eller så har de helt förvandlats till barnblogg, eller möjligtvis nästa crossfitgame! Jag försöker hålla mig till mer vardagliga saker. Daysbyju.com Tack för att du har båda fötterna på jorden! ?

  Julia 2018-09-30 00:12:20 http://daysbyju.com
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Åh jag vet! Jag har avföljt så många på Instagram för jag är så otroligt trött på allt det perfekta ❤ Tack för tipset och tack för dina fina ord!

   sophiaanderberg 2018-09-30 10:18:15
   Svara
 • Jag skriver om på vilket sätt fysisk aktivitet och träning kan vara ett verktyg för att främja den mentala hälsan. Totalt prestationsfritt. Delar även med mig om en hel del privat och skriver öppet om min egna kamp med olika typer av psykisk ohälsa. Varmt välkommen om du känner att det är en blogg för dig ? www.holistichealthbysanna.se

  Sanna 2018-09-29 09:54:15 http://www.holistichealthbysanna.se
  Svara
 • Egoinas 🙂 väldigt jordnära!

  Marlene 2018-09-29 00:54:21
  Svara
 • Hej! Älskar ditt budskap och den härliga energi du sprider! ? Jag och min vän skriver en blogg om välmående, kroppspositivism, träning och kost (med fokus på hur kroppen mår och inte hur den ser ut) har även en Instagram @saqlin.co.
  Fortsätt med det grymma jobb du gör!?

  Sandra 2018-09-29 00:29:14 http://www.nouw.com/saqlin
  Svara
 • Jag är ingen influenser men lägg gärna en kommentar på min blogg 🙂

  Martina 2018-09-28 20:59:14 http://nowu.com/westphaliansen
  Svara
 • Elin Kungsman! Både blogg och Youtube:)

  Rebecka 2018-09-28 20:20:22 https://www.instagram.com/rebeckalilly/
  Svara
 • Jonna Jinton! ?

  Victoria 2018-09-28 18:07:04
  Svara
 • Tips men egna blogg, skriver inte så ofta dock. Emelieaskakerlund.blogg

  Emelie 2018-09-28 17:36:39 http://emelieaskakerlund.blogg.se
  Svara
 • Känns ju lite töntigt att rekommendera sig själv men jag skriver väldigt mycket öppet om mina känslor, min självkärlek, och om 4 veckor så kommer jag påbörja min jorden runt-resa som jag gör alldeles själv. Och då kommer jag dela med mig av både bra och dåliga dagar och allting däromkring.

  Annars skulle jag säga Joanna Swica som bloggar på Metro Mode.

  Sandra 2018-09-28 16:57:23 http://ankarstrands.se
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Inte alls töntigt att rekommendera sig själv! Helt självklart ? Gud vad roligt med jorden runt, stort lycka till ? Tack för tipset!

   sophiaanderberg 2018-09-29 07:39:41
   Svara
 • UnderbaraClara.

  Ann 2018-09-28 16:07:20
  Svara
 • Gabriella joss blogg, mycket om livet, lite mode och myyyycket familjegrejer! 🙂

  Camilla 2018-09-28 14:20:34
  Svara
 • Pt-Fia, Anja Forsnor, Ptbyemma, Andrea Hedenstedt och Mathilda Lundqvist

  E 2018-09-28 14:14:02
  Svara
 • Har tyvärr inga tips (mitt tips va annars Yayas!) Men åh vad jag känner likadant! Läser mycket hellre om allt annat än det ”glammiga” livet i Stockholm. Därför uppskattar jag din instagram och blogg till tusen, allt känns så äkta ❤️

  Tess 2018-09-28 14:05:33 http://nouw.com/tessjohans
  Svara
 • Tack för en fin och superpeppande blogg ? Jag tror du skulle gilla Emmas vintage och underbara clara. Så långt ifrån designerväskor man kan komma…

  Kramar!

  Elin 2018-09-28 14:04:45
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!