Yoga, ett superbra självkärlekstips!

Hej kompisar! Först och främst, stort tack till alla ni som kommenterat i mitt föra inlägg med tips på bra bloggar att läsa. Jag ska kolla in samtliga tips och se vilka jag fastnar för 🙂 och tack snälla för alla fina komplimanger angående min egen blogg också. Det gör mig enormt glad att ni tycker att min blogg är jordnära och faktiskt hjälper er 🙂 TACK!

I morse körde jag mitt första riktigt grymma Yogapass på länge. Alltså helt seriöst, det är längesen jag var så närvarande som då. Andningen hängde med perfekt, jag var på Bali, jag var här, jag var glad… Wow, vilken känslan. Det var så jag kunde höra djungelljudet från villan vi bodde i på Bali, jag kunde känna havsdoften. Riktigt häftigt vad andning/meditation och yoga kan göra.

En rolig grejj som jag verkligen uppskattar är att köra Yoga i underkläder. Okej, nu tänker väl ni, hur kul kan det va? Faktiskt otroligt befriande. Man får se sin kropp i alla dess vinklar, kanske en mage som putar ut över troslinningen, en mage som kanske korvar sig eller inte korvar sig när man sitter…. Jag tror detta är ett ypperligt sätt att bli bekväm i sin kropp och därför ett jättetips från mig. Kör ni Yoga? Kör i underkläder! Kör ni inte Yoga? Börja, och kör i underkläder. Yoga är en träningsform som skulle göra världen till en lite bättre plats om fler gjorde! Verkligen. Och grym träning är det också.

Jag kör ju alla min pass på egen hand. Det vill säga, inga yogavideos på Youtube eller klasser. Jag kör det på mitt sätt och det blir en kombination mellan mindfulness, meditation, stretch och träning. En perfekt kombo. Jag ställer ingen klocka, jag kör så länge jag känner för det, idag i hela 40 minuter utan att ens reflektera kring klockan. Underbart skönt.

Så, så startade jag min vecka. Hur startade ni er? <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fina du! Tack för all inspiration!
  Har du några tips på yoga-videos om man vill börja köra hemma? Jag bor utomlands och förstår inte språket de undervisar yoga i här så vill föröka mig på att köra hemma, har dock inte tillräckligt med erfarenhet för att bara köra själv rakt upp och ner..
  Tusen tack för hjälp! KRAM

  Kajsa 2018-10-02 09:00:04
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Åh ja, det finns massor på Youtube och Instagram, bland annat Yoga with Adrienne. 🙂
   Kraaam!

   sophiaanderberg 2018-10-03 11:47:26
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!